OK. Ako mozes stavi bar plocu sa P43 chipsetom, ako ih nema ili su ti skupe onda nema veze _________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
ako ćeš komp da koristiš za internet i ofis onda je ultra jaka. Ako se baviš obradom 3d grafike i projektovanjem onda nije najsrećnije rešenje. Mislim da bi pitanje trebalo da glasi: imam toliko para a računar mi treba za to i to sklepajte mi najbolje što može!
mašina sama po sebi spada u neku osrednju jeftiniju neintegrisanu varijantu. Lično ne bih kupio P31 nego P45 i to nikako GA ili MSI, mem može i to 2X1Gb, grafiku bez DDR3 ili brže memorije ne uzimati, optika Samsung, Hdd bar 500Gb (10€ skuplji od 320)
Aj nemoj tog P31 Gigabyte-a. Skrpi se za neki Asus, P5Q bilo koji samo ne taj GA P31. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Meni je interesantna njegova kombinacije.. Samo me interesuje u cemu je prednost tih asus P5KPL-AM ploca u odnosu na g31 od gigabyte. Koja je najjeftinija ploca koj moze da posluzi da se do kraja iskoriste potencijali procesora E5200. Tu mislim na klokovanje.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.