Posto je ovaj moj serviser prodavac, prodao agp grafiku koju sam bio dogovorio ako ne uzmem novu masinu, sada je izgledno da cu ipak ici ka novoj masini, pa me interesuje koliko mogu da dobijem za komponente koje su mi visak.
ram 2x256 na 133mhz. cpu duron 1.2GHz. napajanje atx 300w grafa mx400 64Mb
То нема цену. Боље је да га поклониш некоме ко нема рачунар. Имаш на овом форуму човека који прикупља такве машине и носи на Космет деци. Ти нећеш да се овајдиш и ако нађеш некога да купи а други има корист. ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН!
E to što ne računaš ploču i modem znatno menja stvari. 20-25e max to što si nabrojao. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Posto je ovaj moj serviser prodavac, prodao agp grafiku koju sam bio dogovorio ako ne uzmem novu masinu, sada je izgledno da cu ipak ici ka novoj masini, pa me interesuje koliko mogu da dobijem za komponente koje su mi visak :: :: ram 2x256 na 133mhz :: cpu duron 1.2GHz :: napajanje atx 300 :: grafa mx400 64M :: :: procena pojedinacno i djuture :: :: plocu msi ms 6712 i modem ne racunam :: :: Hvala ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.