koju plochu i grafichki kartu mi savetujete da kupim? pozeljno je da bude shto jeftinije, narochito grafichka jer ne igram igre tako chesto (ali ih ipak igram po nekad). nisam bash upucen, zanima me da li postoje ploche sa integrisanom grafichkom karticom, kao shto je to sluchaj sa zvuchnom karticom? hvala!
prelazak na Phenom II kasnije, onda plocu Biostar TA790GX A2+ ili Biostar TA790GXB A2+ (ako ti ne treba Crossfire), ili bilo koju drugu plocu sa 790GX chipsetom, one imaju integrisanu AMD 3300 graficku, ako hoces nesto jace uzmes Ati 4650 ili 4670 ili 3850.
Ako ti kasnije porastu apetiti, samo kupis jacu graficku i ubodes je u PCI E slot na ploci, integrusa se sama iskljucuje, ne treba nista da prckas po BOIS-u.
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
jeftinije su od ploca sa 790 chipom, podrzavaju phenom II, samo je pozeljno da obratis paznju da ima G u oznaci. ako se odlucis za 790, gadjaj plocu na kojoj moze da se otkljuca cetvrto jezgro na phenomu II x3, isplatice ti se u bliskoj buducnosti ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
Biostar 790GXB A2+ to je bez Crossfire-a, nisam dirao nista za integrusu radi mi samo grafika u PCI-E 2.0 slotu, a ako nemas mnogo para ima jeftinije 780G isto sa integrisanom grafikom, ali je 790GX jaci chipset,bolji za overklok ima SB750... Na ovojh BIostar 790GXB A2+ moze da se otkljuca cetvrto jezgro na Phenom X3...
ima za nijansu bolju naponsku sekciju, 2 memorijska slota vise i lepsu boju... i 2x1gb zbog dual chanela ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
Samo ti slusaj Pufija sa njegovim kvazi-savetima. Uvek se prvi gura da nesto savetuje i ispadne pametan, a ne zna osnovne stvari. Za njega su `C2D` i `dual core` pojmovi enigma! Covek nema pojma koji je procesor koji. Mozda samo sanja da je isprobao nesto, a tesko da je kompjuter ikada u zivotu video. Pogledati: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=15887&forid=13&katid=2
Stavicu ti isti post kad god budes postovao neki `savet`. Da ljudi vide da si samo napaljeni retos koji se gura da se pravi pametan, a nema pojma o osnovnim stvarima. Pa ti izvoli, siri bruku sto vise.
:: :: Alo bre MIHRO jel si ti normalan,idi leci se,sta stavljas iste postove vec 10 tema :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: :: GIGABYTE JE ĐUBRE,NUKLEARNI OTPAD!!!!!!!!! :: :: :: :: ::
Nego Mihro daj i ti predlog konfiguracije ,da bude sto jeftinija a pritom kvalitetna ,ovako napadi na licnosti ne vode nicemu,u suprotnom gubi se smisao foruma.
Re: Nemojte vas dvoje da se prepucavate preko foruma
12.03.2009. 11:52
status: user broj poruka: 143
Ovo nije napad na licnost. Licne preference su jedna stvar ATI-nVidia, AMD-Intel, sve je to ok. Nekom bolje ovo nekom ono. Pufi je neznalica koji u par postova E5000 seriju objasnjava kao `core duo` koja je manje dobra od C2D serije. I prvi poleti da da `savet`. Stvar je u iznosenju pogresnih informacija koje ljudi prihvate jer misle da Pufi sa milion postova zna o cemu prica, a ustvari daj boze da je video kompjuter u zivotu. Lupao je u svakoj temi kojoj je stigao kako bi izgledalo da je neki znalac. Ovde je pre svega najbitnije iznositi tacne podatke, pa posle toga raspravljati ko sta vise voli. Jos jednom - mesati `core duo`, `dual core` i core 2 duo` pojmove i na osnovu tog neznanja daveti preporuke drugima je nista osim krajnjeg neznanja !!!
:: Nego Mihro daj i ti predlog konfiguracije ,da bude sto jeftinija a pritom kvalitetna ,ovako napadi na licnosti ne vode nicemu,u suprotnom gubi se smisao foruma.
uzecu: AMD Athlon 64 X2 5000+ Biostar TA780G M2+ SE
zanima me josh da li da uzmem 2 x DDR2 1GB 1066 MHz Kingston HyperX, jer sam video da na forumu u glavnom preporuchuju 800 MHz, pa mi nije najjasnije zashto?
i zamolio bih vas za preporuku nekog jeftinog kucishta sa napajanjem.
Pametan izbor!!! Kuciste sa napajanjem LCPower 420w,kosta otprilike 35e komplet,nije neki ekstra kvalitet, ali u svakom slucaju je bar 3 puta bolje od bilo kojeg Kineza...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: hvala svima na savetima :: :: uzecu :: AMD Athlon 64 X2 5000 :: Biostar TA780G M2+ S :: :: zanima me josh da li da uzmem 2 x DDR2 1GB 1066 MHz Kingston HyperX :: jer sam video da na forumu u glavnom preporuchuju 800 MHz, pa mi nije najjasnije zashto :: :: i zamolio bih vas za preporuku nekog jeftinog kucishta sa napajanjem :: :: :: ::
Moram da pitam, da li neko ima iskustva sa odnosom igrackih kvaliteta integrisanih grafika u poredjenju sa nekom grafikom od 50evra. Izvinjavam se sto sam ovako aktivan sa postavljanjem tema, posto oko ponedeljka prodajem stare komponente, tako da mi je sad stani pani sa odlukom.
Nijedna integrisana graficka nije za igranje, te za 50e (Ati 3650 i 8600GT) su neuporedivo bolje od bilo koje integrisane.
:: :: :: :: Moram da pitam, da li neko ima iskustva sa odnosom igrackih kvaliteta integrisanih grafika u poredjenju sa nekom grafikom od 50evra :: Izvinjavam se sto sam ovako aktivan sa postavljanjem tema, posto oko ponedeljka prodajem stare komponente, tako da mi je sad stani pani sa odlukom :: :: Hvala
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.