Izvinjavam se što postavljam temu na dva mesta, ali ona iz rubrike Procena ne izlazi na naslovnoj strani. Dakle, reč je o ovoj staroj konfiguraciji, socket 478.
MB: Asus P4P800S-X CPU: Celeron D (Prescott) 2.4 GHz GPU: Asus Magic FX5200 / 128MB PSU: LC Power 350W Mem: 2x512MB NCQ DDR400 HDD: Maxtor Diamond Max 80GB, 2xMaxtor 40GB Sound: Creative Live! 5.1 Dial-up modem Intel 536EP DVD-ROM Lite-On DVD SHD-1615 DVD-RW NEC ND-3540A Monitor Samsung 950s Logitech Standard tastatura Microsoft USB Optical Mouse Externi USB ATA Rack, sa svojim napajanjem - Coolink (aluminijumski) Kućište sa tri 8cm ventilatora. Napred, nazad i gore.
Instalirana legalna verzija Windows XP S P2, sa selektivno odabranim updates do decambra 2008. Office 2003, gomila Audio, Video, sistemskog i zaštitnog softvera (NOD32, ZoneAlarm itd.). Tu su i svi instalacioni diskovi i instalacioni fajlovi za sav software koji je u kompjuteru. Sve radi bez problema.
Mali dodatak. Nikad u životu nisam umeo ništa da prodam, jednostavno mi ne ide. Ne želim nikoga da zavrnem, pa ne bih ni pokušavao da nabijam cenu. Recite mi koliko je, po vašem mišljenju, realno tražiti za ovaj komplet.
Unapred hvala!
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
da je moj ja ga tako komplet nikako ne bih dao ispod 150e.Naravno možda bi bilo bolje da neke stvari prodaš posebno npr. 2 harda,pa onda malo spustiš cenu konfiguracije
Koliko cenis/trazis za rack? Ako hoces da ga prodas odvojeno... PoZ
========== BLEJA:)))
:: Izvinjavam se što postavljam temu na dva mesta, ali ona iz rubrike Procena ne izlazi na naslovnoj strani. Dakle, reč je o ovoj staroj konfiguraciji, socket 478 :: :: MB: Asus P4P800S- :: CPU: Celeron D (Prescott) 2.4 GH :: GPU: Asus Magic FX5200 / 128M :: PSU: LC Power 350 :: Mem: 2x512MB NCQ DDR40 :: HDD: Maxtor Diamond Max 80GB, 2xMaxtor 40G :: Sound: Creative Live! 5. :: Dial-up modem Intel 536E :: DVD-ROM Lite-On DVD SHD-161 :: DVD-RW NEC ND-3540 :: Monitor Samsung 950 :: Logitech Standard tastatur :: Microsoft USB Optical Mous :: Externi USB ATA Rack, sa svojim napajanjem - Coolink (aluminijumski) :: Kućište sa tri 8cm ventilatora. Napred, nazad i gore :: :: Instalirana legalna verzija Windows XP S P2, sa selektivno odabranim updates do decambra 2008 :: Office 2003, gomila Audio, Video, sistemskog i zaštitnog softvera (NOD32, ZoneAlarm itd.). Tu su i svi instalacioni diskovi i instalacioni fajlovi za sav software koji je u kompjuteru :: Sve radi bez problema :: :: Mali dodatak. Nikad u životu nisam umeo ništa da prodam, jednostavno mi ne ide :: Ne želim nikoga da zavrnem, pa ne bih ni pokušavao da nabijam cenu. Recite mi koliko je, po vašem mišljenju, realno tražiti za ovaj komplet :: :: Unapred hvala :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Koliko cenis/trazis za rack? Ako hoces da ga prodas odvojeno.. :: Po :: :: ========= :: BLEJA:)) :: :: :: :: Izvinjavam se što postavljam temu na dva mesta, ali ona iz rubrike Procena ne izlazi na naslovnoj strani. Dakle, reč je o ovoj staroj konfiguraciji, socket 478 :: :: :: :: MB: Asus P4P800S- :: :: CPU: Celeron D (Prescott) 2.4 GH :: :: GPU: Asus Magic FX5200 / 128M :: :: PSU: LC Power 350 :: :: Mem: 2x512MB NCQ DDR40 :: :: HDD: Maxtor Diamond Max 80GB, 2xMaxtor 40G :: :: Sound: Creative Live! 5. :: :: Dial-up modem Intel 536E :: :: DVD-ROM Lite-On DVD SHD-161 :: :: DVD-RW NEC ND-3540 :: :: Monitor Samsung 950 :: :: Logitech Standard tastatur :: :: Microsoft USB Optical Mous :: :: Externi USB ATA Rack, sa svojim napajanjem - Coolink (aluminijumski) :: :: Kućište sa tri 8cm ventilatora. Napred, nazad i gore :: :: :: :: Instalirana legalna verzija Windows XP S P2, sa selektivno odabranim updates do decambra 2008 :: :: Office 2003, gomila Audio, Video, sistemskog i zaštitnog softvera (NOD32, ZoneAlarm itd.). Tu su i svi instalacioni diskovi i instalacioni fajlovi za sav software koji je u kompjuteru :: :: Sve radi bez problema :: :: :: :: Mali dodatak. Nikad u životu nisam umeo ništa da prodam, jednostavno mi ne ide :: :: Ne želim nikoga da zavrnem, pa ne bih ni pokušavao da nabijam cenu. Recite mi koliko je, po vašem mišljenju, realno tražiti za ovaj komplet :: :: :: :: Unapred hvala :: :: :: :: Nightbird :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
pocupaj sav hardware bez kog komp moze da radi, i prodaj ga na kilo, a usahnuli komp prodaj nekome kome je neophodno da ima licencni win (neka radnjica npr?). To mi zvuci najisplativije. inace, neces dobiti realne pare jer ovde software nema cenu, a i 3 hdd-a u jednom kucistu je suvise za office varijantu itd.
120€ međutim, retko ko će pazariti takvu konfiguraciju. Bolje je da je prodaš u delovima. Lakše će da ode i izvući ćeš bar 20-30€ više ovo su cene po kojima možeš da prodaš odvojeno PLOČA-30€ PROCESOR 15€ HDD 40GB 10€ HDD 80GB 15€ GRAFIKA 10€ ATX KANTA 10€ DVD 5€ DVDRW 10 € MONITOR 30€ MEMORIJA 2X10€
:: U pravu si. Nemam živaca da prodajem odvojeno. Sorry guys :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: : :: :: : :: :: : :: :: : :: :: : :: :: A sada ce rasha da kaze kako ne prodaje odvojeno i da nam se obojici usere u zivot...X :: :: ========= :: :: BLEJA:)) :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.