Ako mozete da mi pomognete da stastavim konfiguraciju, moze i sa polovnim delovima za 20000 bitno je da ima procesor intel e5200 i neku plocu koja se dobro klokuje, sve ostalo nije toliko bitno.
Mislis konfa za OC iliti OVERKLOK? A sta je sa grafikom...? Jer se igras, sta radis...
:: Ako mozete da mi pomognete da stastavim konfiguraciju, moze i sa polovnim delovima za 20000 bitno je da ima procesor intel e5200 i neku plocu koja se dobro klokuje, sve ostalo nije toliko bitno.
Na tvoje pitanje cu ti odgovoriti pitanjem-Sta ce ti klokovan procesor do J*ja i neka bedna graficka?Ako planiras neke igra da igras onda je besmisleno imati zverku klokovanu od procesora sa slabom grafickom,to nece poterati nikakve igrice zbog graficke,bolje je uzeti neki slabiji procesor i osrednju graficku pa da te dve komponente budu uskladjene,pa se jos i mozes malo naigrati igrica...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: Ako mozete da mi pomognete da stastavim konfiguraciju, moze i sa polovnim delovima za 20000 bitno je da ima procesor intel e5200 i neku plocu koja se dobro klokuje, sve ostalo nije toliko bitno.
E5200 se odlicno klokuje na bilo kojoj iole solidnoj ploci jer ima default FSB 200 tako da svaka ploca koja moze da izgura fsb preko 400 (a svaka p35, p31, p43 i p45 ploca to moze) izvucice maksimum iz ovog procesora...bas sam ga pre neki dan pogurao na ga-ep31-ds3l ploci na 3.5GHz sa 1.225V na procesoru i ostali naponi na defaultu, bez problema, bez muke, sa onim ziljavim malim stok kulerom...dalje me mrzelo da se cimam, ionako sam samo hteo da probam kako ide... s obzirom da si tanak sa kesom mozes da uzmes bas tu GA-EP31-DS3L, sasvim solidna ploca, dobro se klokuje...ili za par hiljada vise imas GA-P35-DS3L...ili DFI Infinity Blood Iron P35-T2RL, mada nju ces malo teze naci, ali je vrhunski overkloker... memoriju mozes Kingmax 2x1GB 1066MHz (bolje brzu memoriju s obzirom da hoces da klokujes) napajanje uzmi LC Power 6550GP kuciste bilo koje kinesko sa kolko tolko solidnom ventilacijom... graficku, nemas bas neki izbor tako da ces verovatno morati da uzmes neku ATI 3450 ili nesto slicno...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.