Na primer, sve komponente mog kućišta su, po MP cenama u Beogradu, krajem oktobra, kada sam ga sklopio, koštale oko 600 eura.
Po sadašnjim cenama, koštaju ~80 eura više, a i prilično više dinara zbog razlike u dnevnim kursevima.
Pa me zanima da li se neko odvažio da za svoje kućište dobije iste pare koje je za njega izdvojio, budući da se do sada izigrao i ne radi na PC-u ništa zahtevno što ne bi mogao sa bilo kojim drugim PC-em mlađim od 5 godina da uradi za gotovo isto vreme, pa mu realno, tolika ``snaga`` i ne treba. A od viška sopstvenih para glava ne boli.
Nije vredno njakanja...ok za one koji priodaju komp iz odredjenih razloga, njima ce na neki nacin dobro doci ovo poskupljenje ( mislim na ne previse stare masine ) ..a ovo ostalo nije vredno truda...
Ajd uzdravlje
:: Na primer, sve komponente mog kućišta su, po MP cenama u Beogradu, krajem oktobra, kada sam ga sklopio, koštale oko 600 eura :: :: Po sadašnjim cenama, koštaju ~80 eura više, a i prilično više dinara zbog razlike u dnevnim kursevima :: :: Pa me zanima da li se neko odvažio da za svoje kućište dobije iste pare koje je za njega izdvojio, budući da se do sada izigrao i ne radi na PC-u ništa zahtevno što ne bi mogao sa bilo kojim drugim PC-em mlađim od 5 godina da uradi za gotovo isto vreme, pa mu realno, tolika ``snaga`` i ne treba. A od viška sopstvenih para glava ne boli :: :: Glavni štab.
Da,sada kapiram. Pa mogao bi komotno to da uradis. I ako komp par meseci star prodas za 80e manje od cene novog ja verujem da ce mnogi zeleti da ga kupe,jer za par meseci komp nije mogao odraditi puno,a usteda od 80 e je svakako fina... a dobijes maltene nov komp!Jos ako imas nekog u nekim manjim gradovima da ti tamo proda komp,jos ces i zaraditi fine pare,jer je po manjim mestima cena kompova daleko veca nego u BG-u...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: Na primer, sve komponente mog kućišta su, po MP cenama u Beogradu, krajem oktobra, kada sam ga sklopio, koštale oko 600 eura :: :: Po sadašnjim cenama, koštaju ~80 eura više, a i prilično više dinara zbog razlike u dnevnim kursevima :: :: Pa me zanima da li se neko odvažio da za svoje kućište dobije iste pare koje je za njega izdvojio, budući da se do sada izigrao i ne radi na PC-u ništa zahtevno što ne bi mogao sa bilo kojim drugim PC-em mlađim od 5 godina da uradi za gotovo isto vreme, pa mu realno, tolika ``snaga`` i ne treba. A od viška sopstvenih para glava ne boli :: :: Glavni štab.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.