Dvoumim se izmedju Intelove i Gigabajtove ploce posto su iste s tim sto je gigabajt lepsi za oko. Isto tako razmisljam i o dual Atomu ali nesto nisam uspeo da nadjem kod nas pa ako neko zna gde ima nek mi napise na mail.
Traba mi sto tisi HDD od 500gb ili 640gb.
Memoriju bi ubacio od Kingstina 2gb na 667mhz.
Kuciste mi je problem ne mogu da nadjem za mini ITX plocu (ako neko znam gde ima nek mi posalje mail) i da li imaju izbusene rupe za plocu u obicim kucistima?
Isto bi ubacio TV karticu pa ako mozete da mi preporucite koju?
I jos jedno ne obavezno pitanje, da li ova konfiguracija moze da pusta HD ripove filmova u 720p i 1080p rezoluciji, posto sam video na youtube da moze samo sto su filmovi bili wmv formata a ne MKV.
ne moze bez dobre graficke nikako da pusti HD materijal...a sto se zaludjujes sa tim atomom ziljavim kad imas dobrih amd i intel dual core procesora za 50-60 evra a neuporedivo su jaci...uz malo undervolta mogu i dosta malo da trose i da se prakticno i ne greju...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.