MB GA-6VA PII450MHz SDRAM 256 M driver graf 81.98 ME i XP downlodovan 10.03.06.sa zvaničnog site-a Nvidie GF2 ; -TV out oko čega je cela frka radi u WME Isto sve to ne radi u XP!!!! Zapravo u -device menageru-dobijam< ! >znak cudenja ili uzvika. Da li je procesor slab,ili...? Pomagajte dobri ljudi.
Pazi, ima dva razloga zasto to ne funkcionise Prvi je drajveri, probaj da stavis starije za graficku a drugi je ploca tj resursi iliti chipset, ja sam imamo problema sa starom BE6 plocom slicnih kao ti instaliram Win98 ili WinME i sve radi stavim XP i problemi sa Grafickom, 3d slika se gubi, mute se boje pri bilo kojoj 3d aplikaciji!!!! Probao sam sa driversima ali nisam resio sve probleme tako da sam morao da skidam drajvere za chipset ( ploca ) za neverovati to je resilo probleme!!!! Pa ako imas ADSL i vremena na pretek moraces da krstaris!!!! :)
Driersi serije 72.00 ne vidim u arhivi nVidia.Vidim 77.00 i 71.00. Probao sam stare i prastare drivere ,instalirao za chipset ne pomaže. Sve mislim bi CPU PIII rešio problem.
Problem koji ti imaš desio mi se više puta.... Kao prvo nisi naveo ko je proizvodjač navedene kartice,ako nije totalni no-name,skini sa sajta proizvođača drajvere koji oni preporučuju za navedenu graf.karticu Ako i to ne pomogne, nađi neki orginalni CD sa drajverima od druge slične grafičke kartice.Ako je kartica npr.Abit, na svakom orginalnom CD-u Abita se nalaze drajveri za sve N-vidia kartice,Drajveri sa orginlnih CD-ova uvek rade,zašto je to tako nemoj da me pitaš(ima neka tajna veza). Ako i ovo ne odradi posao javi se na mejl.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.