Znaci drugar u petak prodaje svoju staru kantu pa je odlucio da kupi maticnu,procesor i graficku za 400 eura. Memoriju ima 2x2 GB Geil B.D 800mhz (4-4-4-12),HD je WD 640gb AAKS,Monitor je 22``,napajanje ce uzeti za neki 10 dana mislio je da uzme Chiftec 600w 14CS Modularno,ovo ostalo nije bitno mislimo? Prvenstveno je namenjen za igre.
Znalci predlozite jer na vasu rec kupujemo to sto kazete...
:: ja mislim.. :: :: AMD Phenom II 940 (19.699 :: XFX 9800GT (10.xxx :: I neku plocu ne znam bas ploce za AMD pa ne mogu nis da preporucim :: :: Kasnije nek ubode neku bolju kartu kad skupi jos love!
ne znam zasto bi uzimao 4850 kad za te pare moze uzeti dosta jacu 4870 ??
Ajd uzdravlje :)
:: Isli smo u jednu radnji gde ce mo pazariti ove delove i taj lik sto radi inace ga poznajemo kaze :: Asus P5Q pro,e8400 i asus 4850 :: :: Sta vi mislite :: :: ::
e stvarno lupaju do bola..kolko je dece po pcberzi koja misle da znaju nesto...definitivno se slazem sa tvojim predlogom... E8400 Ga- P35-DS3L Saphire HD4870
Overclocking is the way of life!!!
:: Auu brate....covek rece za igrice, sta ce pokrenuti sa tim ? Ni tetris :: :: :: E8400 130e (quad 6600 150e ) :: Ga- P35 DS3L-70e ( ili ova iznad odlicna je ) :: Saphire (prva klasa) 4870 -177e :: :: sve zajedno matemaricari -377e ::
Sve to moze da uzme za 420 Eur! Ako mu se ne isplati da se nategne jos 20 eur da uzme zmaj masinu onda ne treba da kupuje uopste!
I Want to believe - The truth is out there
:: Isli smo u jednu radnji gde ce mo pazariti ove delove i taj lik sto radi inace ga poznajemo kaze :: Asus P5Q pro,e8400 i asus 4850 :: :: Sta vi mislite :: :: ::
Zasto bi uzimao staru P35 plocu kad vec kupuje nek uzme neku P45... A za graficku bas da ne moze nista da pokrene nije tacno, to je jacine kao 9800GT (odnosno 8800GT), ali slazem se ja sam pogresio nek uzme Ati 4850 ili ako ima para 4870... Rekao je da nece AMD, tako da najbolje da uzme E8400 ili Q6600...
:: Auu brate....covek rece za igrice, sta ce pokrenuti sa tim ? Ni tetris :: :: :: E8400 130e (quad 6600 150e ) :: Ga- P35 DS3L-70e ( ili ova iznad odlicna je ) :: Saphire (prva klasa) 4870 -177e :: :: sve zajedno matemaricari -377e :: :: Mada u ovom trenutku Fantom 2-ka sa 3 procesora je mnoogo bolja kupovina :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: Intel Q6600 ili C2D E8400 (koji mu se uklapa u budzet :: :: Ati 4830 (bilo koju :: :: Asus P5Q ili DFI P4 :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Zato sto ce dati vise para a apsolutno nece dobiti nista,
I7 nove CPu-e nece moci da stavi a sa p35 ce moci sve (isto kao i sa p45 ) ise procesore a u brzini nema apsolutno nikakve raziike...isti shit kao i sa memorijama, po 2% razlike u brzini .
A ovde se radi o igricama, tako da mu podrska svakakih gluposti nece puno pomoci a mnogo brza graficka hoce itekako.
:: Zasto bi uzimao staru P35 plocu kad vec kupuje nek uzme neku P45.. :: A za graficku bas da ne moze nista da pokrene nije tacno, to je jacine kao 9800GT (odnosno 8800GT), ali slazem se ja sam pogresio nek uzme Ati 4850 ili ako ima para 4870.. :: Rekao je da nece AMD, tako da najbolje da uzme E8400 ili Q6600.. :: :: :: :: Auu brate....covek rece za igrice, sta ce pokrenuti sa tim ? Ni tetris :: :: :: :: :: :: E8400 130e (quad 6600 150e ) :: :: Ga- P35 DS3L-70e ( ili ova iznad odlicna je ) :: :: Saphire (prva klasa) 4870 -177e :: :: :: :: sve zajedno matemaricari -377e :: :: :: :: Mada u ovom trenutku Fantom 2-ka sa 3 procesora je mnoogo bolja kupovina :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: :: :: Intel Q6600 ili C2D E8400 (koji mu se uklapa u budzet :: :: :: Ati 4830 (bilo koju :: :: :: Asus P5Q ili DFI P4 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
zato je stavjeno 4850... a ploca Asus P5Q serija po meni naj (za malo love)... zbog stabilnosti i kloka... e sad ne kazem moze da se zadesi i Asusu greska, ali od ponudjenog na trzistu najsigurnija opcija!!!
super..a jesi video da sam ja uklopio za 377e sa 4870 ili ti je promaklo posle 2 moje poruke.
:: zato je stavjeno 4850... a ploca Asus P5Q serija po meni naj (za malo love)... zbog stabilnosti i kloka... e sad ne kazem moze da se zadesi i Asusu greska, ali od ponudjenog na trzistu najsigurnija opcija!!!
:: super..a jesi video da sam ja uklopio za 377e sa 4870 ili ti je promaklo posle 2 moje poruke :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: zato je stavjeno 4850... a ploca Asus P5Q serija po meni naj (za malo love)... zbog stabilnosti i kloka... e sad ne kazem moze da se zadesi i Asusu greska, ali od ponudjenog na trzistu najsigurnija opcija!!!
Moja kombinacija je najbolja samo sto je za 20 Eur skuplja od budzeta koji je predlozen! Ipak mislim da to nije strasno i da vredi da se za toliko jos isprsi...
@Ognjene@Ne napadaj mladje narastaje da ne radi prut!
Jbg znam da predlazete te Gigabytove ploce ali mislim da je najsigurniji Asus. Znaci uzecemo Asus P5Q Pro,E8400 i Asus 4850 512mb ... Ako to sve valja onda je to to. I jos nesto dal ce ovo napajanje biti dobro za ovo i kasnije za oc? Gledali smo na youtube e8400 kako jedan lik otvara kutiju sa cpu tu je samo cooler i procesor a nigde nevidim pastu?
Gde bre dobijas i pastu sa CPU-om?Pasta se uzima naknadno.. Nego..Sta bi sa mojim predlogom?Ne svidja ti se ili se nema dovoljno para???
:: Jbg znam da predlazete te Gigabytove ploce ali mislim da je najsigurniji Asus :: Znaci uzecemo Asus P5Q Pro,E8400 i Asus 4850 512mb .. :: Ako to sve valja onda je to to :: I jos nesto dal ce ovo napajanje biti dobro za ovo i kasnije za oc :: Gledali smo na youtube e8400 kako jedan lik otvara kutiju sa cpu tu je samo cooler i procesor a nigde nevidim pastu :: :: ::
Dobro Cika Jovane, ne moras da se nerviras odmah, dobices srcku bre..
LonleyMax ne brigaj, nisam te napao niti lose mislio, da sam te napao prstalo bi
:: Moja kombinacija je najbolja samo sto je za 20 Eur skuplja od budzeta koji je predlozen :: Ipak mislim da to nije strasno i da vredi da se za toliko jos isprsi.. :: :: @Ognjene@Ne napadaj mladje narastaje da ne radi prut :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: ::
Leba ti..Samo to J zameni sa I i izbaci O i dobices pravo ime
:: Dobro Cika Jovane, ne moras da se nerviras odmah, dobices srcku bre. :: :: LonleyMax ne brigaj, nisam te napao niti lose mislio, da sam te napao prstalo bi :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: Moja kombinacija je najbolja samo sto je za 20 Eur skuplja od budzeta koji je predlozen :: :: Ipak mislim da to nije strasno i da vredi da se za toliko jos isprsi.. :: :: :: :: @Ognjene@Ne napadaj mladje narastaje da ne radi prut :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: ::
Te cene koje je naveo Ognjeni (E8400 130e i Sapphire 4870 177e), ako si mislio na Lithium OC House, onda si se prevario... Okrenuo sam ih i cene su sledece: E8400 14450din. Sapphire 4870 17900din.
p.s. ne znam koja je firma mrzi me da trazim opet ali totalno nebitno....za 10e vise i jedne i druge komponente ima da se nadje skoro svuda tako da se svakako uklapa u budzet ali nebitno...bolja je 4850 .
:: Leba ti..Samo to J zameni sa I i izbaci O i dobices pravo ime :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: Dobro Cika Jovane, ne moras da se nerviras odmah, dobices srcku bre. :: :: :: :: LonleyMax ne brigaj, nisam te napao niti lose mislio, da sam te napao prstalo bi :: :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: :: :: Moja kombinacija je najbolja samo sto je za 20 Eur skuplja od budzeta koji je predlozen :: :: :: Ipak mislim da to nije strasno i da vredi da se za toliko jos isprsi.. :: :: :: :: :: :: @Ognjene@Ne napadaj mladje narastaje da ne radi prut :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
ok... jbg ovo je forum ne mozes po napisanom tekstu da provalis ko u kom smislu pise... ok onda sve ok...
:: Zaboravih, zapamticu sledeci pu :: :: p.s. ne znam koja je firma mrzi me da trazim opet ali totalno nebitno....za 10e vise i jedne i druge komponente ima da se nadje skoro svuda tako da se svakako uklapa u budzet ali nebitno...bolja je 4850 :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: Leba ti..Samo to J zameni sa I i izbaci O i dobices pravo ime :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: Dobro Cika Jovane, ne moras da se nerviras odmah, dobices srcku bre. :: :: :: :: :: :: LonleyMax ne brigaj, nisam te napao niti lose mislio, da sam te napao prstalo bi :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: :: :: :: :: Moja kombinacija je najbolja samo sto je za 20 Eur skuplja od budzeta koji je predlozen :: :: :: :: Ipak mislim da to nije strasno i da vredi da se za toliko jos isprsi.. :: :: :: :: :: :: :: :: @Ognjene@Ne napadaj mladje narastaje da ne radi prut :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.