Ako ti je komp za igre, onda 7750 Kuma jaci ti ne treba, ako ti je komp za neki ozbiljan rad X49950, ako imas kes za PhenomII, graficka ok ne znam da li ta ima neko jace hladjenje, ako nema gledaj neku sa nekim kvalitetnijim kulerom,...
Citam i razmisljam-sta ce jednoj devojci ovakva zver od kompa?!?! Jel `oces da igras Crysis na HIGH??? Mozes napraviti znacajnu ustedu u novcu ako nemas stvarnu potrebu za kompom ove jacine... Ako tii treba bas zver od kompa onda je eseses-ov predlog za plocu odlican...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: :: Pozz svima. Evo sklapa se deo konfiguracije pa bih molila pomoc. Menjam sve osim optike i hd-ova - to cemo posle. Za sada se sve vrti oko sledeceg :: :: :: Phenom X4 9850 2.5GHz 4MB FSB1066 Black Editio :: ASUS EAH4850/HTDI/1G 1024MB DDR :: Kingston 4GB (2X2GB) 1066MHz DDR2 Hyper :: Chieftec CFT-750-14CS 750 :: :: E sad, prvi problem, koja maticna - a da bude ASUS? Gledala sam nesto ovu M3N-HT Deluxe :: To mu dodje to. Hvala!
Alo care devojke igraju CS na netu, sto ne bi i Crysis, si siguran da je devojka,...
Pozdrav!
:: Citam i razmisljam-sta ce jednoj devojci ovakva zver od kompa?!?! Jel `oces da igras Crysis na HIGH??? Mozes napraviti znacajnu ustedu u novcu ako nemas stvarnu potrebu za kompom ove jacine... Ako tii treba bas zver od kompa onda je eseses-ov predlog za plocu odlican.. :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: Pozz svima. Evo sklapa se deo konfiguracije pa bih molila pomoc. Menjam sve osim optike i hd-ova - to cemo posle. Za sada se sve vrti oko sledeceg :: :: :: :: :: :: Phenom X4 9850 2.5GHz 4MB FSB1066 Black Editio :: :: ASUS EAH4850/HTDI/1G 1024MB DDR :: :: Kingston 4GB (2X2GB) 1066MHz DDR2 Hyper :: :: Chieftec CFT-750-14CS 750 :: :: :: :: E sad, prvi problem, koja maticna - a da bude ASUS? Gledala sam nesto ovu M3N-HT Deluxe :: :: To mu dodje to. Hvala!
:: Uf, cek cek polako, mnogo ste brzi za mene : :: :: Komp je i za posao a i za koju igru, kad ima vremena ali je ovo prvo bitno - da jednostavno ne razmisljam posle :: :: ja sam isla na 9850 zbog kesa. znaci mislis 9950? mislim ako je ova gore ploca, koja je def. jeftinija od HT onda bi to islo bez problema :: :: Sto se tice II, pa ne znam, mislim sve zavisi koliko bi to ispalo - tu tek nemam pojma oko maticne. Evo vec danima se neckam.. :: :: PS. Da jeste devojka, a sto ne mogu i devojke da koriste komp za igrice? :)
Pa mogu,sto da ne... Uzmi to sto si planirala,i plocu koju je eseses preporucio i ne razmisljaj previse,jer kad krenu da ti redjaju ko bi sta kupio,sta je bolje od boljeg i sl. neces na kraju znati sta da kupis i bices jos u vecoj dilemi sta da kupis nego kad si postavila ovu temu
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: :: PS. Da jeste devojka, a sto ne mogu i devojke da koriste komp za igrice? :)
samo nismo baš navikli da imamo i koleginice na forumu. Ovde se uglavnom svađaju samo muškarci. A još mašina koju `oćeš da kupiš... AMD, baš po mom ukusu. Samo napred, kupuj. I ja bih, da imam love.
Pa eto budzet je ~ 600 evra plus, minus, moglo bi jos malo iznad
Vidim ja da cu sebi jos vecu zbrku da napravim .) Evo stigoh na kraju do:
AMDPhenom X4 9950 Black Edition 2.6GHz (da poslusam coveka) Asus M3N78 PRO (vidim ima u Imtelu, fino) ASUS EAH4850/HTDI/1G 1024MB DDR3 Kingston 4GB (2X2GB) 1066MHz DDR2 HyperX Chieftec CFT-750-14CS 750W
Care igras bingo dobijes Hp550 prodas ga, dodas jos 400 evra kupis komp sa 7750 kuma i 4870X2, a pogledaj ove linkove sto sam ti dao uverices se da je 9950 brzi od 9850,...
Pozdrav!
:: samo nismo baš navikli da imamo i koleginice na forumu. Ovde se uglavnom svađaju samo muškarci. A još mašina koju `oćeš da kupiš... AMD, baš po mom ukusu. Samo napred, kupuj. I ja bih, da imam love. :: :: :: Šefe, koji ti je vrag? :: ::
Pobogu cemu 75W i to CFT serija??? Tu mozes ustedeti uzimajuci neki model od 500W sto je OK i za 2 grafike ili u vrh glave 600W, nemojte se razbacivati vatima i plasticno praviti overkill, mad ato nije ali...
LC6660GP je i vis enego dobar izbor...a ima i u IMTEL-u :))
:: Pa eto budzet je ~ 600 evra plus, minus, moglo bi jos malo izna :: :: Vidim ja da cu sebi jos vecu zbrku da napravim . :: Evo stigoh na kraju do :: :: AMDPhenom X4 9950 Black Edition 2.6GHz (da poslusam coveka :: Asus M3N78 PRO (vidim ima u Imtelu, fino :: ASUS EAH4850/HTDI/1G 1024MB DDR :: Kingston 4GB (2X2GB) 1066MHz DDR2 Hyper :: Chieftec CFT-750-14CS 750W
:: Pobogu cemu 75W i to CFT serija??? Tu mozes ustedeti uzimajuci neki model od 500W sto je OK i za 2 grafike ili u vrh glave 600W, nemojte se razbacivati vatima i plasticno praviti overkill, mad ato nije ali.. :: :: LC6660GP je i vis enego dobar izbor...a ima i u IMTEL-u :) :: :: http://itsvet.com/proizvod/lc-power-silent-giant-lc6600gp-600w/comp_comp_powersupply/204/31 :: :: :: :: :: :: :: A N G E L :: :: :: :: Pa eto budzet je ~ 600 evra plus, minus, moglo bi jos malo izna :: :: :: :: Vidim ja da cu sebi jos vecu zbrku da napravim . :: :: Evo stigoh na kraju do :: :: :: :: AMDPhenom X4 9950 Black Edition 2.6GHz (da poslusam coveka :: :: Asus M3N78 PRO (vidim ima u Imtelu, fino :: :: ASUS EAH4850/HTDI/1G 1024MB DDR :: :: Kingston 4GB (2X2GB) 1066MHz DDR2 Hyper :: :: Chieftec CFT-750-14CS 750W
Ja bih uvek cepio sto jace napajanje, na to gledam kao da posedujem zver koju mazim lol
:: Pobogu cemu 75W i to CFT serija??? Tu mozes ustedeti uzimajuci neki model od 500W sto je OK i za 2 grafike ili u vrh glave 600W, nemojte se razbacivati vatima i plasticno praviti overkill, mad ato nije ali.. ::
CFT serija ne valja? Drugo LC - mnogo lose iskustvo - ubilo je burazeru pola konfiguracije, istina ima vec neko vreme. Ja sam navikla na Chieftec, koji mi je dosad radio super.
Na ovo idu 2 opticka, 2 harda.
:: Pobogu cemu 75W i to CFT serija??? Tu mozes ustedeti uzimajuci neki model od 500W sto je OK i za 2 grafike ili u vrh glave 600W, nemojte se razbacivati vatima i plasticno praviti overkill, mad ato nije ali.. :: :: LC6660GP je i vis enego dobar izbor...a ima i u IMTEL-u :) :: :: http://itsvet.com/proizvod/lc-power-silent-giant-lc6600gp-600w/comp_comp_powersupply/204/31
ne treba ti preko 600W nista...cak i ako ubuduce nakrcas najmodernije...trust me on that. Ja sam tu tvoju masinu terao na 400W na SLI a DualCore i single grafiku na 300W
ustedis 20e
A N G E L
:: :: CFT serija ne valja :: Drugo LC - mnogo lose iskustvo - ubilo je burazeru pola konfiguracije, istina ima vec neko vreme. Ja sam navikla na Chieftec, koji mi je dosad radio super :: :: Na ovo idu 2 opticka, 2 harda :: :: :: :: Pobogu cemu 75W i to CFT serija??? Tu mozes ustedeti uzimajuci neki model od 500W sto je OK i za 2 grafike ili u vrh glave 600W, nemojte se razbacivati vatima i plasticno praviti overkill, mad ato nije ali.. :: :: :: :: LC6660GP je i vis enego dobar izbor...a ima i u IMTEL-u :) :: :: :: :: http://itsvet.com/proizvod/lc-power-silent-giant-lc6600gp-600w/comp_comp_powersupply/204/31 ::
Moze da uzme i 450W za to, ali ako hoce da kasnije pojacava komp za sta je AMD trenutno bolji od Intela, onda je bitno jako napajanje, 750W je previse mozes oko 600W, a ako neces da pojacavas uzmi nekog Chiefteca od 550W. Srecno sa kupovinom.
Pozdrav!
:: CFT je najvisa Chieftec klasa...ali je preskupo za tvoje potrebe...uzmi neko od 600W i pevaj.. :: :: http://itsvet.com/proizvod/ocz-technology-stealthxstream-ocz600sxs-600w/comp_comp_powersupply/326/35 :: :: il :: :: http://itsvet.com/proizvod/chieftec-cft-600-14cs-600w/comp_comp_powersupply/48/24 :: :: ne treba ti preko 600W nista...cak i ako ubuduce nakrcas najmodernije...trust me on that. Ja sam tu tvoju masinu terao na 400W na SLI a DualCore i single grafiku na 300 :: :: ustedis 20 :: :: :: A N G E L :: :: :: :: :: :: CFT serija ne valja :: :: Drugo LC - mnogo lose iskustvo - ubilo je burazeru pola konfiguracije, istina ima vec neko vreme. Ja sam navikla na Chieftec, koji mi je dosad radio super :: :: :: :: Na ovo idu 2 opticka, 2 harda :: :: :: :: :: :: :: Pobogu cemu 75W i to CFT serija??? Tu mozes ustedeti uzimajuci neki model od 500W sto je OK i za 2 grafike ili u vrh glave 600W, nemojte se razbacivati vatima i plasticno praviti overkill, mad ato nije ali.. :: :: :: :: :: :: LC6660GP je i vis enego dobar izbor...a ima i u IMTEL-u :) :: :: :: :: :: :: http://itsvet.com/proizvod/lc-power-silent-giant-lc6600gp-600w/comp_comp_powersupply/204/31 :: ::
Nikad nije kasno, jel jos jurim plocu, mada se pojavio i Phenom II za vrlo pristojne pare pa sam sad opet u rebusu. Imam odlicno Chieftec-ovo kuciste koje ne menjam ni pod razno, znam ja vrednost dobrog k. odavno ali nema potrebe menjati ga. isto i sa moja dva hd-a.Plus ja to sama sastvaljam tako da to nije problem.
OK,u tom slucaju izbaci hard i kuciste a i procesor.Dodaj jos jedan kit 2x1 Nvidia Epp i Deneba.Sto se ploce tice mnogo je bolja od ostalih 770(CF,8-pin CPU,all solid cap`s,post code...).
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: Nikad nije kasno, jel jos jurim plocu, mada se pojavio i Phenom II za vrlo pristojne pare pa sam sad opet u rebusu. :: Imam odlicno Chieftec-ovo kuciste koje ne menjam ni pod razno, znam ja vrednost dobrog k. odavno ali nema potrebe menjati ga. isto i sa moja dva hd-a.Plus ja to sama sastvaljam tako da to nije problem :: :: Hvala na predlogu, sad cu da odem da pogledam!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.