Od srca ti za 60e preporucujem JW-IP35-PRO koja parira GA-P35-DS4 ali malo sutra :)) J&W radi ko sat a GA? - pa eno ti kod servispc (Nemanja) u radnji pola MSI pola GA krsa, samo to riknjava ko ludo...nista sporija iako je P35 to je negde slicno sa P43 jedino je juzni most ensto stariji...razlike su minimalne a ionako su ostale komponente iz ere i3x serije chipova an i4x ...PowerColor je uvek dobar izbor...
sad sam pogledao najvise se slaze sa geil memorijama,sa ocz i kingston je bilo samo 3-4 ne znam tacno koje su jer su im oznake u brojevima.Imas u imtelu za 2550din. geil ultra 2x1gb 800mhz.Extra je memorija,mnogo se dobro oc.
@gliga79 Uzmi GA EP45-UD3L ili EP45-DS3L....Bolja je od tog Asusa i siguno mnogo bolja od JW...Ili ako hoces Asusa uzmi neki P45 cipset. Kolega ima 3 racunara sa Q6600,GA P35-DS3L,8800GT,2x2GB KinstonHX....Sve radi super i neces imati nikakvih problema.
Machino ti i tvoji biseri ste jedno vreme bili smesni,ali ovo stvarno postaje spamovanje. Kazi nesto pametno coveku,ako ne nemoj da smaras vise sa GA ovo GA ono...Mislim stvarno si dosadio vise tim glupostima. Da te pita neko gde ima da se kupi dobra pljeskavica ti bi poceo da mu pricas da o Gigabytu...Opusti se malo ima jos stvari u zivotu osim pljuvanja po brendovima.
Ti si tek cudo...preporucujes bezrezervno GA svima a vecina ti kaze da je junk. Stvarno si nepojmljiv :) Ja bar kazem i za nesto drugo sto nije veliki Asus a ti pak samo Gigabyte. Evo neka potvrdi servispc, juce sam bio kod njega i 3/4 crknutih ploca novijih su bili plavi GA!!! Pa ti sada vidi a bilo ih je bar 20 u tom trenutku na podu...od AMD do Intel platformi, nekoliko MSI i ECS...nigde Asus-a
A N G E L
:: @gliga7 :: Uzmi GA EP45-UD3L ili EP45-DS3L....Bolja je od tog Asusa i siguno mnogo bolja od JW :: Kolega ima 3 racunara sa Q6600,GA P35-DS3L,8800GT,2x2GB KinstonHX....Sve radi super i neces imati nikakvih problema :: :: Machino ti i tvoji biseri ste jedno vreme bili smesni,ali ovo stvarno postaj spamovanje :: Kazi nesto pametno coveku,ako ne nemoj da smaras vise sa GA ovo GA ono...Mislim stvarno si dosadio vise tim glupostima :: Da te pita neko gde ima da se kupi dobra pljeskavica ti bi poceo da mu pricas da o Gigabytu...Opusti se malo ima jos stvari u zivotu osim pljuvanja po brendovima :: :: :: DaSickSystem
ima,podrzava na 1066mhz 3 memare KHX.A na 800mhz dve.Znaci podrzava.Ploca je super,jedino ne podrzava sli i crossfire,mada neverujem da ce ti to trebati.Takodje je dosta stabilna pri oc.Ja sam e7200 klokno na 3,5ghz i radi bez problema.
:: Ti si tek cudo...preporucujes bezrezervno GA svima a vecina ti kaze da je junk. Stvarno si nepojmljiv :) Ja bar kazem i za nesto drugo sto nije veliki Asus a ti pak samo Gigabyte. Evo neka potvrdi servispc, juce sam bio kod njega i 3/4 crknutih ploca novijih su bili plavi GA!!! Pa ti sada vidi a bilo ih je bar 20 u tom trenutku na podu...od AMD do Intel platformi, nekoliko MSI i ECS...nigde Asus- Ma vazi Asus se nikad nikom nije pokvario...Samo prekini da spamujes...Molim te.
:: :: :: Ti si tek cudo...preporucujes bezrezervno GA svima a vecina ti kaze da je junk. Stvarno si nepojmljiv :) Ja bar kazem i za nesto drugo sto nije veliki Asus a ti pak samo Gigabyte. Evo neka potvrdi servispc, juce sam bio kod njega i 3/4 crknutih ploca novijih su bili plavi GA!!! Pa ti sada vidi a bilo ih je bar 20 u tom trenutku na podu...od AMD do Intel platformi, nekoliko MSI i ECS...nigde Asus- :: Ma vazi Asus se nikad nikom nije pokvario...Samo prekini da spamujes...Molim te :: :: :: DaSickSyste ::
:: :: Retko, zaista retko.. :: Isto kao i GA ili Abit.. :: :: Ajde prekidamo ovo smaranje na forumu..Imas moj meil pa ako ti se spamuje pisi,da ne smaramo vise ove ljude glupostima :: :: :: DaSickSyste ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.