Ako nije problem, voleo bih da cujem vase komentare o ovoj konfiguraciji, da li biste vi ista menjali na njoj itd... Posto je vreme za kupovinu novog kompa, pa me zanima misljenje o ovoj, mojoj trenutno izabranoj, konfiguraciji... Hvala
AMD Phenom x4 9950 Black Edition Procesor 2x1GB Geil Black Dragon 1066 MHz Ram memorija OCZ StealthXStream 500W Napajanje WD 320GB Hard Disk Pioneer 216D DVD Rezač NZXT Tempest Black Kućište Gainward 4850 512 MB Grafička sa poboljšanim hlađenjem OCZ Vendetta 2 CPU Cooler Biostar 790GX 128 A2+ Matična Samsung T200 Monitor
Jedino je taj HDD diskutabilan, tj kapacitet, misliš li da ti je dovoljno 320 GB ? 320GB + 15e = 640 GB. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Zasto stari Phenom sada uzimas,par zar nije bolje da uzmes PhenomII??? Optimalna rezolucija u danasnje vreme je 1680 x 1050 ili ti monitor od 22` -Samsung T220! Biostar ploca moze da prodje,verovatno je jeftina ali ja bi obratio paznju i na J&W.. Disk Seagate Barracuda 500GB 32 MB Cache.. Ostalo moze da prodje..
I Want to believe - The truth is out there
:: Ako nije problem, voleo bih da cujem vase komentare o ovoj konfiguraciji, da li biste vi ista menjali na njoj itd... Posto je vreme za kupovinu novog kompa, pa me zanima misljenje o ovoj, mojoj trenutno izabranoj, konfiguraciji... Hval :: :: AMD Phenom x4 9950 Black Edition Proceso :: 2x1GB Geil Black Dragon 1066 MHz Ram memorij :: OCZ StealthXStream 500W Napajanj :: WD 320GB Hard Dis :: Pioneer 216D DVD Reza :: NZXT Tempest Black Kućišt :: Gainward 4850 512 MB Grafička sa poboljšanim hlađenje :: OCZ Vendetta 2 CPU Coole :: Biostar 790GX 128 A2+ Matičn :: Samsung T200 Monitor
Potpuno se slazem sa tobom(da ne verujes) a biostara mu ne bih preporucio,zato sto su vecina kondenzatora obicni i zato sto joj je donji PCI-e master pa kad bocnes dual slot kartu nema vise mesta za bilo sta.Predlog:JW790GX EXTREME(8300+).
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Moram da se složim sa Skajom, verovatno po prvi put, oko izbora procesora pre svega. Verovatno su i kod tebe pare u pitanju, ali bih lično preskočio stare Fenome i išao na bar 920-ku, koja vidim da je oko 200 evra. Jednostavno, novi Fenomi su mnogo bolji od starih, posebno kada su video igre u pitanju, a to nam je većini najvažnije. Što se HDD-a tiče, biraj između Baksovog i Skajovog predlova, 320GB će ti veoma brzo postati malo. Iz oznake, vidim da je taj Samsung od 20 inča. Ipak je bolje da ideš na neku 22-ku. Sa Biostarom nemam iskustva, nek ti ga prokomentarišu drugi. Jeste da svi ovi dodaci koštaju sigurno i preko 100 evra, ali bi ti mašina bila bar 33% bolja i mogao bi da je koristiš bar 33% duže.
Konfiguracija u celini nije losa ali bih ti i ja predlozio da sacekash AMD Phenom II ili ako ti se bash zuri uzmi Intel platformu, npr: INTEL Core2Quad Q6600 u kombinaciju sa ASUS P5Q PRO. Sto se tice ostalih komponenti veoma su dobre.
Hvala puno... Jos uvek nista nisam kupio... Narucio sam 4850 preko neta, pa kada ona dodje cu da gledam sta cu uzeti, a kada je doshippuju cu vam javiti pa cemo da vidimo ... Hvala za komentare, uglavnom treba da obratim paznju na procesor... Ne bih Intelove uzimao zbog cene, a njihov quadcore jednostavno ne mogu da priustim, a necu uzeti nista ispod quad core`a :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.