Kao sto naslov kaze,zanima me koja je najslabija moguca konfiguracija koja bi mogla da gura filmove i net a da se umesto monitora koristi noviji televizor dijagonale 51cm? Zanimaju me proverene stvari,znaci neko ko je probao tako nesto,i bukvalno mi treba NAJSLABIJA moguca konfa(ako moze na 333mhz i gf2 32mb,128 ram-a samo napisite)...
Najslabija konfiguracija koju sam ja imao je MSI NF2 Delta ILSR, XP1700+, 512MB DDR333, GF4. I guralo je filmove i net, a i bila mi je povezana na TV 51CM.
neznam kolko ima svrhe da se kaci komp na obican TV zbog koriscenja interneta,kad su slova dosta mutna i necitka,za filmove je doduse o.k. Inace konfiguracija od 400mhz+,GF2 i bar 256 rama (da antivirus ne bi previse usporio masinu)
To care,to me je zanimalo,znaci bukvalno masina od 30-40e moze da odradi tako nesto. Hvala puno.
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: neznam kolko ima svrhe da se kaci komp na obican TV zbog koriscenja interneta,kad su slova dosta mutna i necitka,za filmove je doduse o.k. :: Inace konfiguracija od 400mhz+,GF2 i bar 256 rama (da antivirus ne bi previse usporio masinu :: ::
Via KM266, Duron 750, 256 mb rama i Radeon 9000 sa 64 mb. Upravo peglam GTA San Andreas, a kamoli filmove i net....Ma evo pisem ovo i gledam film!!! :-))))))
Cekaj malo,prodajes konfe kakve si naveo za 30-35e? Te sa 800-900mhz 512mb i 9250???
:: ja inace prodajem takve konfiguracije doduse slabije po 30-35 i sve teraju,znaci sve,SAMO FULL INTEL za takve stvar :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: :: :: :: :: ::
lepo sam napisao slabije neto tipa oko 700 sa 128-256rama i nekom kartom od 16MB is ve tera,apsolutno sve,samo s am hteo da ti kayem da ne bacas pare ya nesto skuplje,imas ih po oglasima!!!
A ovu kao sto sam naveo je oko 50EVRA plafon,ali rektko su u prodaju identicne=jer su jako dobre i ne greju su,mogiu da rade 24/7,a za sve su,ja sam terao na jednoj slicno sa full intel 1000,512,9550GE terao SCARFACE NA 640x480 jako je lepo radio!!!!
Pomislio sam it`s too good to be true... Ok prelistao sam oglase,video kako se krecu te slabije konfe,pa cu da prenesem bratu cene i nadam se da ce hteti da kupi nesto...
:: :: lepo sam napisao slabije neto tipa oko 700 sa 128-256rama i nekom kartom od 16MB is ve tera,apsolutno sve,samo s am hteo da ti kayem da ne bacas pare ya nesto skuplje,imas ih po oglasima!! :: :: A ovu kao sto sam naveo je oko 50EVRA plafon,ali rektko su u prodaju identicne=jer su jako dobre i ne greju su,mogiu da rade 24/7,a za sve su,ja sam terao na jednoj slicno sa full intel 1000,512,9550GE terao SCARFACE NA 640x480 jako je lepo radio!!! :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: :: :: :: :: ::
Pitanje je sa novim kodecima i filterima kako bi to islo. Gledali su se DivX filmovi i 2000. U tvom slucaju treba ici na ATi i na P3 klasu masine, nikako na PII mada bi i tako islo...moj predlog polovne masine je svakako nesto brand a na ovoj sam ja radio:
ma evo ja jos uvek radim sve na ovoj konfi: pIII intel celeron 800mhz 256ram GF4 64MB HD 40GB i neka zvucna kartica
Gledaj ja na ovom kompu imam i adsl, gledam filmove, igro sam neke igrice (npr. warcraft 3 frozen throne, CS...)-na netu. Al samo tu masinu imam za sad.
PIII nije Celeron. Izbaci to iz svoje glave. Ima Coppermine jezgro kao PIII ali se ne zove PIII. Npr AMD Athlon Sempron. No can do. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: ma evo ja jos uvek radim sve na ovoj konfi :: pII :: intel celeron 800mh :: 256ra :: GF4 64M :: HD 40GB :: i neka zvucna kartic :: :: Gledaj ja na ovom kompu imam i adsl, gledam filmove, igro sam neke igrice (npr. warcraft 3 frozen throne, CS...)-na netu. Al samo tu masinu imam za sad :: :: -Al za 2 dana dolazi nov PC konacno!! :: :: sad cu i da probam da spojim PC sa TV-o :: :: ::
Nemoj bacati pare na te stare kompove, istu zamisao sam imao ja da ovaj stari komp povezem na tv i da na njemu pustam dvd divx filmove, internet, i da dete igra neke decije igrice. Ali postoji problem, komp ne moze da pusta HD Filmove a s obzirom da se brzine interneta povecavaju i da se jedan HD rip film moze skinuti za noc bilo bi glupo zadrzati ili u tvom slucaju kupiti tako staru konfiguraciju koja ne moze da pusta HD filmove a svi mi tezimo ka nekom vecem LCD-u da uzivamo u cistoci slike.
P1 MMX@200MHz,S3 trio 64 1Mb on board,Creative CT7230,Neverovatnih 96Mb sdrama i QV Pro iz DOS-a. Bejahu skupi racunari 2001. god.:))) Pride bio je tu i 3Dfx VooDoo2 Diamond Monster sa 12Mb@100MHz da se i nesto poigra. Kada se samo setim Glajdovanja Fife ,Rezident ivl... A smejali su se svi 3Dfx-u kada je na jednu plocu stavio 5 GPU-a i molex za napajanje,ccc...
Nije ni na jednu komercijlnau karu stavio 5 chipova! Voodoo5 5500 imao je 2 a 6000 4 chipa. Jedino su Quantum3D i Canpus imali model radne stanice sa svoim napajanjem u vidu DoubleBoard sa 64 graficka cipa klase VSA-100 (prvi put predstavljen na Voodoo4 a uparen u Voodoo5 i Daytona famili sa vise njih ili s aDDR memorijom). QVpro ce sve to lepo da pusti na slaboj masini, ali gde je tu TVout??? Pride ima zezancija oko podizanja zvuka pod DOS okruzenjem a grafika svakako nece baciti sliku an TV bez drajvera, dakle moras imati makar Win9X
A N G E L
:: :: :: P1 MMX@200MHz,S3 trio 64 1Mb on board,Creative CT7230,Neverovatnih 96Mb sdrama i QV Pro iz DOS-a :: Bejahu skupi racunari 2001. god.:)) :: Pride bio je tu i 3Dfx VooDoo2 Diamond Monster sa 12Mb@100MHz da se i nesto poigra. Kada se samo setim Glajdovanja Fife ,Rezident ivl.. :: A smejali su se svi 3Dfx-u kada je na jednu plocu stavio 5 GPU-a i molex za napajanje,ccc.. ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.