Ako nisi pri parama LC Power 420w,kosta oko 25e,bolje je mnogo od tog sadasnjeg,a ako jesi pri parama onda ne mozes pogresiti koje god firmirano da uzmes od 400w pa na gore(Cooler Master,Ocz,TT,Corsair...)
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: a koje napajanje da stawim da bi bolje shljakalo?? :: :: ::
Prva konfa je bolja...Napajanje obavezno mijenjaj...Pa tesko da ces moci da igras nesto na high...Moj drug ima HD 3850 graficku samo sa 512 MB memorije...i igrao je sve...znaci GTA 4,Crysis i sve novije naslove...i sve je terao na podesavanjima medium, pa mozda i malo vecim....
...osim napajanja. Samo me zanima sto neki toliko mrze amd da misle da c2d sije amd i na toilko vecim razlikama taktova. c2d kosta preko duplo vise, a koja igra koristi njegov fpu da bi bio brzi vise od 20-30%?? Nikako ne uzimaj taj 8600, krsh je, jebo 512 rama. Kao sto kazu ljudi, obavezno uzmi firmirano napajanje od bar 400W i bices ok
Koju god kartu da uzmes zajebaćeš se,3850 nije losa ni u sintetičkim testovima ni u igrama ali ako se ovakva tendencija nastavi uskoro ce valsnici 256MB karti imati ozbiljne probleme.RE`Nikopol74-Nemoj ni pokusavati da poredis C2D sa AMD-ovom K8/10 arhitekturom,iako sam mnogo bliži AMD-u uvek cu svim preporuciti C2D(seti se Pentiuma na 3GHz i Bartona koji ih je ubijao),jednostavno C2D Inteli su vrh.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Bas me zanima, a) koliko ti mislis da su c2d bolji od amd-a (trazim tehnicki odgovor a ne prozivacku i/ili decju metaforu)? b) koliko ti mislis majke ti da je iskoriscen c2d u danasnje vreme i c) gde je tacno toliko bolji (fpu?), jer ovde je ipak lik pitao za x2 na 2.7 i c2d na 2?
p.s. ja imam amd, ali nisam `za` amd (samo volim svakog ko je konkurencija Intelu:)), mada imam averziju od intelovog nacina ne(razmisljanja) i mnooogo vecih cena. Ali znam sta je bilo do sada i koliko je bio bolji ili losiji Intel, samo me zanima koliko je to moglo da se promeni s obzirom da nisu nista posebno menjali u arhitekturi (bar ne da budu duplo brzi od pre). Ali nisam se posebno informisao o c2d...to cu uskoro uraditi
p.s.2: ne smatram da je ovo off topic jer lik je pitao za odnos kompova, a u to spada i moje pitanje za Ishmerish-a
life`s a bitch...and then you die.
:: RE`Nikopol74-Nemoj ni pokusavati da poredis C2D sa AMD-ovom K8/10 arhitekturom,iako sam mnogo bliži AMD-u uvek cu svim preporuciti C2D(seti se Pentiuma na 3GHz i Bartona koji ih je ubijao),jednostavno C2D Inteli su vrh
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: ::
Nisi se informisao o C2D?Šta nije menjano?,upravo zbog ovoga je Intel digao ruke od Netburst-a i napravio potpuno novu (revolucionarnu)C2D arhitekturu.O tehnickim detaljima sam ja i mnogi drugi pisali X puta.Da ti uprostim sama varijanta clock za clock, količina keša i najvažnije njegova brzina.Malo ti je kasno da se sada informišeš o C2D,medjutim možeš početi od Inel-ovog najstarijeg C2D procesora E6600 i uporediti ga sa AMD-ovim pretposlednjim X26000 pa će ti neke stvari biti jasnije.To što ne voliš Intel ne može ti biti izgovor da pljuješ po arhitekturi koja je u vreme izlaska bila mnogo revolucionarnija od sadašnje Core i7.Dali ti misliš da su K8-ice uvek bile ovako jeftine,nijednog trenutka ti nije prošlo kroz glavu da je AMD oborio cene da ih C2D nebi sahranio.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
S tobom nesto nije u redu...kada sam to pljuvao po bilo kome ili cemu? Nisam ni pomenuo arhitekturu. A sta je toliko revlucionarno? I malo bolje citaj poruke, jer tvoj stav nije bas u redu. Jebo amd i jebo intel, nisam ljubitel nijednog, ali mi vise ide na zivce kad neko sve pogresno kapira kao sto si ti mene. Amd je zamalo propao zbog kupovine atija, to je kostalo oko 3 milijarde dolara, i ZATO je ludacki zakasnio da odgovori Intelu. Inace, ja nisam ovde hteo da otvorim novu temu, nego sam bas Tebe licno pitao za Tvoje misljenje, jer me cudi tvoj stav. Nista lose, nista licno, i vise nije bitno. Poz
life`s a bitch...and then you die.
:: Nisi se informisao o C2D?Šta nije menjano?,upravo zbog ovoga je Intel digao ruke od Netburst-a i napravio potpuno nov :: (revolucionarnu)C2D arhitekturu.O tehnickim detaljima sam ja i mnogi drugi pisali X puta.Da ti uprostim sama varijanta clock za clock :: količina keša i najvažnije njegova brzina.Malo ti je kasno da se sada informišeš o C2D,medjutim možeš početi od Inel-ovog najstarije :: C2D procesora E6600 i uporediti ga sa AMD-ovim pretposlednjim X26000 pa će ti neke stvari biti jasnije.To što ne voliš Intel ne mož :: ti biti izgovor da pljuješ po arhitekturi koja je u vreme izlaska bila mnogo revolucionarnija od sadašnje Core i7.Dali ti misliš d :: su K8-ice uvek bile ovako jeftine,nijednog trenutka ti nije prošlo kroz glavu da je AMD oborio cene da ih C2D nebi sahranio. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.