Kupio sam sledecu konfu: ASUS STRIKER II EXTREME INTEL Core2Quad Q9550 GEIL 4GB DDR2 1066MHz PC2-8500 B.Dragon Palit GTX 280 WD Caviar Green 1TB THERMALTAKE Soprano FX Samsung T220 THERMALTAKE 750W ALTEC LANSING VS4121 Prvo pitanje je:hteo bih da kloknem procesor sto vise i molio bih da mi neko objasni postepeno kako da uradim jer ne stojim bas sa oc.I drugo pitanje je koje igrice mi preporucujete da igram,ali da su iz 2008,posto sam ove iz 2007 presao sve koje valjaju. Hvala unapred na odgovorima!
Masinica nije losa..E sad nije mi jasno zasto bas Striker II Extreme iako je ploca vrh ali imao si ploce sa Intel Chipset-om?Zbog nekada moguceg SLI-a?Taj quad bi mogao da gurnes na toj ploci na jedno 3.8 Ghz,e sad sve preko toga zavisi od stabilnosti ploce..790i chipset se dosta greje tako da ako ga ne hladis vodom prc...
update : Uh Bog te mazo...Sad tek videh..Pa jel ti nas ovde lozis za plocu ili si pogresio memoriju???!!!Striker II Extreme je DDR3 platforma!
I Want to believe - The truth is out there
:: Kupio sam sledecu konfu :: ASUS STRIKER II EXTREM :: INTEL Core2Quad Q955 :: GEIL 4GB DDR2 1066MHz PC2-8500 B.Drago :: Palit GTX 280 :: WD Caviar Green 1T :: THERMALTAKE Soprano F :: Samsung T22 :: THERMALTAKE 750 :: ALTEC LANSING VS412 :: Prvo pitanje je:hteo bih da kloknem procesor sto vise i molio bih da mi neko objasni postepeno kako da uradim jer ne stojim bas sa oc.I drugo pitanje je koje igrice mi preporucujete da igram,ali da su iz 2008,posto sam ove iz 2007 presao sve koje valjaju :: Hvala unapred na odgovorima!
jbg,moja greska uzeo sam onu plocu Asus MAXIMUS II FORMULA.Zbunio sam se jer i jedna i druga imaju II izmedju.
:: Masinica nije losa..E sad nije mi jasno zasto bas Striker II Extreme iako je ploca vrh ali imao si ploce sa Intel Chipset-om?Zbog nekada moguceg SLI-a?Taj quad bi mogao da gurnes na toj ploci na jedno 3.8 Ghz,e sad sve preko toga zavisi od stabilnosti ploce..790i chipset se dosta greje tako da ako ga ne hladis vodom prc.. :: :: update : Uh Bog te mazo...Sad tek videh..Pa jel ti nas ovde lozis za plocu ili si pogresio memoriju???!!!Striker II Extreme je DDR3 platforma! :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: Kupio sam sledecu konfu :: :: ASUS STRIKER II EXTREM :: :: INTEL Core2Quad Q955 :: :: GEIL 4GB DDR2 1066MHz PC2-8500 B.Drago :: :: Palit GTX 280 :: :: WD Caviar Green 1T :: :: THERMALTAKE Soprano F :: :: Samsung T22 :: :: THERMALTAKE 750 :: :: ALTEC LANSING VS412 :: :: Prvo pitanje je:hteo bih da kloknem procesor sto vise i molio bih da mi neko objasni postepeno kako da uradim jer ne stojim bas sa oc.I drugo pitanje je koje igrice mi preporucujete da igram,ali da su iz 2008,posto sam ove iz 2007 presao sve koje valjaju :: :: Hvala unapred na odgovorima!
:: Naravno..Svako CPU se greje kad mu podignes radni takt..Zato se i zove Overclock...Ako ces da OC-ujes moras uzeti drugi Cooler :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: da li se ovaj procesor greje kad je oc?Jer moram da kupim jedan kuler za njega :: :: :: :: :: ::
Cooler Master Hyper 212..Za te pare je najbolji..Ako hoces preko..Imas Cooler Master V8!
I Want to believe - The truth is out there
:: koji kuler mi preporucujes do 30e :: :: :: :: Naravno..Svako CPU se greje kad mu podignes radni takt..Zato se i zove Overclock...Ako ces da OC-ujes moras uzeti drugi Cooler :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: da li se ovaj procesor greje kad je oc?Jer moram da kupim jedan kuler za njega :: :: :: :: :: :: :: :: ::
extra konfa.Eto zasto je nvidia bolja.Sve je extra.Sto se tice igrica evo koje trebas obavezno da igras:fallout 3,far cry2,dead space,tomb raider underworld,prince of persia 2008,red alert 3,mass efect,assasins creed,call of duty 5,crysis warhead,grid,gta 4,brothers in arms-hels highway i nfs undercover(mada je meni igrica sranje)
Potpis, pečat! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Cooler Master Hyper 212..Za te pare je najbolji..Ako hoces preko..Imas Cooler Master V8 :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: koji kuler mi preporucujes do 30e :: :: :: :: :: :: :: Naravno..Svako CPU se greje kad mu podignes radni takt..Zato se i zove Overclock...Ako ces da OC-ujes moras uzeti drugi Cooler :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: da li se ovaj procesor greje kad je oc?Jer moram da kupim jedan kuler za njega :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
SKY, ja sam uzeo OCZ Vendetta 2 ... kuler je super, kupio sam neki dan u WINWIN-u za 31eur
:: Cooler Master Hyper 212..Za te pare je najbolji..Ako hoces preko..Imas Cooler Master V8 :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: koji kuler mi preporucujes do 30e :: :: :: :: :: :: :: Naravno..Svako CPU se greje kad mu podignes radni takt..Zato se i zove Overclock...Ako ces da OC-ujes moras uzeti drugi Cooler :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: da li se ovaj procesor greje kad je oc?Jer moram da kupim jedan kuler za njega :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.