Amd athlon 4400+ ne klokovan radi na 2.3GHZ Ploca neki gigabyte 2GB ddr2 memorije 320gb hard Gigabyte 8600GT 512m ddr2 (http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2604)ima to pasivno hladjenje pa sam mu ja stavio neki kuler 9-ku da duva u nju jer je temperatura bila oko 75 a sad je pala na 55 u MAX LOAD. Monitor LG 19`
E problem je u tome sto mu GTA 4 ubija koliko secka, ne moze da se krece,na low detaljima sve 800x600 (60hz)
Ja pretpostavljam da je graficka,sta vi mislite!!!
E da jos nesto,ima neku dobudjenu verziju SP3 na vec postojecu SP2,preko nekog patcha,ali radi,i nije instalirao onaj GTA patch koji je izasao pocetkom decembra!!!
1. Stavi patch obavezno. 2. Neka proba da overklokuje procesor malo 3. Sa tom grafom može da se lepo igra u 1024x768 sa korekcijom detalja. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
ne pomaze nista po pitanju performansi, tacno pise sta ispravlja, cim je pokrenuo igru znaci da ima service pack 3 nije to nista dobudzeno, nek instalira nove drivere 180.48 ako nije, i nek smanji view distance, na toj grafickoj bi trebalo lepo da radi u 1024x768 sa view distance na 10 i medium ili low render i teksture. Mozda je procesor spor ali ne bi trebalo jer sam igrao i na masini sa X2 4000+ na default i 9600GT i radila je igra.
Igra bi MORALA da radi na toj masini na 1024x768,sa kombinovanim low- medium detaljima.Drugaru je znala ta pasivna 8600gt da pravi problem kad se pregreje,pa da posle 15min igranja pocne seckanje i slow motion,bez obzira koliko slaba podesavanja i rezoluciju stavi. ali on nije imao kuler da je hladi,a kad sam mu ugradio kuler,pregravanje je prestalo kao i seckanje i slow motion...
Nema tu pomoći, nVidia je crap, a drajveri su, već je poznato, katastrofalni. Dok ne kupi ATI, nema ništa od igranja. CC rulez! Control Centre! Yo! Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
ma sve je to na 0 ili 1 sto se tice podesavanja i temperatura je oko 55step i ima najnovije 185 drajvere skinute sa guru-a 3d,a sto se tice kloka. ja se ne bi zaezao jer ne znam nista oko gigabyta,kad sam ja imao biostar tf 560 i 4400+ ja sam ga drzao na 3GHz za svaki dan uz karticu 4850 je radila sve na very high i distance na medium.
Ja mu lepo kazem da kupi ati npr. 3870 ali 4850 a on se necka.doduse slabo se razume u kompove ali imap zna nesto !!! Nije hteo da me slusa kad je kupovao konfu,mogao je lepo da kupi 8600 palit sonic sa ddr3 mem
@TheBear Patch i ne popravlja performanse, al zašto da mu baljezgaju teksture i senke ako ne moraju. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Nema tu pomoći, nVidia je crap, a drajveri su, već je poznato, katastrofalni. Dok ne kupi ATI, nema ništa od igranja :: CC rulez! Control Centre! Yo :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.