Istu tu konfiguraciju sa palit 8600gt sonic + sam osvezio sa 9800 gt palit.Gta sam obrnuo na 1440 x 900 i oni slajderi su bili preko 23.Igrica je bez problema radila.A prince of persia sada radi na maximumu.Ranije ga nisam probao.Gta 4 sam ranije morao igrati na sve low 1024x768 What? Are we surrounded? Excellent! Now we can attack in any direction!
Prince of Persia na max u 1280x1024 bez Antialiasinga i tih gluposti. A GTA 4 ces moci na low u toj rezoluciji.Sa view distance na 10 mozda a tada igra izgleda dosta lose.
Prince of Persia je fenomenalno optimizovana igra, i ici ce ti dosta bolje od GTA4, tako da jedini problem jeste da vidis hoce li ti GTA ici kako treba... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.