Jedan moj drugar dobio je iMac G3 ( samo kuciste, bez iceg drugog ). Konfiguracija je sledeca: iMac G3 350MHz, 512K cache 256MB SDram 6GB hdd Ati rage 128 ... Problem je u tome sto kada se upali na ekranu se pojavljuje samo "?" i nista drugo. Sta bi to moglo da bude?(Ram, Hdd i graficka rade) Nismo uspeli da nadjemo tastaturu za njega, pa me interesuje da li moze obicna USB tastatura i za koje pare bi mogao da se proda?
A ja se još nervir`o što sam jedva našao sdram koji radi na oldtajmeru koji sam servisirao... prava je relaksacija kad pročitam kakve sve probleme drugi imaju... sretno, mac-ovi. Nema crveta kod jugo-i-mac-eta. Nemam pojma o appleu, ali upitnik pri podizanju, asocira na neku veliku glupost koja nije očekivana... npr. neće bez tastature ni da se podigne sistem ili odradi bios matične... nema operativnog sistema... nije tačno da je sve ispravno... npr. skiknuo procesor...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.