Drugari,da li mozete da mi pomognete oko konf.? Ja bih je koristio za igrice,multimediju,internet,malo i za programiranje, a sve to neka bude bez monitora do 40000 djutmila?
A zanima me jos,koliko jos izadje pored ove konfiguracije-modem,zvucna kartica... Sta bi jos trebao da uzmem? I u kojoj najjeftinijoj radnji bih mogao da uzmem sve ovo? Unapred hvala
A zanima me jos,koliko jos izadje pored ove konfiguracije-modem,zvucna kartica... Sta bi jos trebao da uzmem? I u kojoj najjeftinijoj radnji bih mogao da uzmem sve ovo? Unapred hvala
ti na ploci imas integrisanu zvucnu 7.1 ali ako oces imas krs za oko 700din(5.1) dok se bolje i kvalitetnije- Sound blaster PCI Audigy SE Bulk(7.1) krecu oko 2500-3000
Ko kaze da si ti neznalica!!!!!???Ja to nisam rekao,i nikaj nemoj da sam sebe potcenjujes!!!!
Vidi,i u zZemunu verovatno mozes da biras koji ces net...tako da po meni modem ti nije potreban a kosta,mislim...a sto se tice zvucne,zavisi ...sta volis i na kraju krajeva probas sa tom integrisanom,pa ako ti se ne svidi... u principu ovo gore je OK,samo bi ja umesto pioneera 116 `metnuo` 216(ista cena) i HDD 500gb...ali kazem na tebi je izbor i ... 100ljudi 100 cudi
Ok razumeo sam za DVD i HDD. Koliko bih bio miran sa ovakom konfiguracijom(mislim na zastarelost)? I hteo sam da te pitam,jos samo ovo,gde je najbolje da kupim komp. i koliko znas da procenis vrednost konfiguracije?
Miran ces biti dosta dugo,eventualno samo da menjas graf kroz koju god...mada sve zavisi od tvojih potreba i zahteva! Za procenu konf. postavi novu temu,jer ja bas i nisam merodavan,jer novac nema istu vrednost u provinciji i Bg-u!A i ima tu jos nesto.... Za kupovinu isto pitaj u temi gde pitas za vrednost konf.,mada ja dok sam ziveo u Bg-u,naj vise mi se svidjao Imtel!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.