je bolja AKO je pravi Pentium 4 na 3.2, ali ako je celereon onda je shit. U drugoj nema dual channel ako ima 1x1gb rama, a veruj mi da dual channel duplo ubrzava mnogo toga u vezi memorije. U drugoj varijanti je dosta dobra grafa i moze da tera dosta igara. Bilo bi pametno da samo u drugu varijantu stavi onih 2x512 zbog dual channel i onda je druga bolja za igre, jer taj barton je sasvim ok
Nubmer two. 7600GS i 2400 pro nisu u istoj dimenziji. A i da je gore Pentium ne Celeron, uzeo bi Bartona. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Grafa je dosta jača mada sam sa dve(jedna Asus, druga Gigabyte) imao gadno iskustvo i obe su bile silent. Barton će da pojede tog Intela, a tek ako je Celeron zlo i naopako. Svirneš Bartona na 2.3Ghz i ćeraš životinju. Na ovoj HD2400 jedina pozitivna opcija je podrška za DX10, ako je možemo nazvati pozitivnom jer sa njom možeš da igraš igre koje ne podržavaju DX10, dok ove sa podrškom teško da ćeš pokrenuti na nivou koji je ugodan za telo i duh. a sta ti ja znam...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.