Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
Blamovi/ispadi sa kompovima
STRANA 1 OD 1
Zmajko Blamovi/ispadi sa kompovima 06.12.2008. 22:37 T13594

status: user
broj poruka: 1228
Nisam video slicnu temu, a sigurno ih svako od nas ima pa rek`o da pitam ako je neko voljan da podeli blam/blamove kad je u pitanju rad sa kompovima i komponentama.

?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud Evo jedan 06.12.2008. 22:49 #82329

broj poruka: 3741
Drugar je išao 50km u ispostavu neke firme na prijavu da ne radi računar tj. da nema slike na monitoru. Kada je stigao nije mogao da veruje. Monitor je ispostavilo se tetkica isključila slučajno kada je brisala prašinu i tu je nastao kuršlus:P
a sta ti ja znam...

gile23 ... 06.12.2008. 23:21 #82334

broj poruka: 9121
Evo ga jos jedan, licno sam instalirao igru koja je na 2 CD-a sa 1CD-om, za divno cudo igra nije radila, a kad ubacim drugi CD insalacija blokne na 99%,....

Pozdrav!!!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire 07.12.2008. 05:02 #82381

broj poruka: 18472
Prica samog blama dostigla blam u startu...

Citiram by pajsgudgud :

`Monitor je ispostavilo se tetkica isključila slučajno kada je brisala prašinu:`

Citiram by gile23 :

`a kad ubacim drugi CD insalacija blokne na 99%,....`

Nije hardware-ski blam al je pravopisni tako da je iz iste porodice...

P.S.Momci bez ljutnje..Nista licno,lapsusi se svima desavaju ali stvarno nisam mogao da odolim jer mi je bilo smesno

I Want to believe - The truth is out there
May the force be with you
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049

Zmajko ... 07.12.2008. 08:41 #82386

broj poruka: 1228
Ja sam jedan od onih kojima se svi zacude kada kazu da su naopacke ugurali kabl za napajanje u hdd... Ne znam ni sam kako sam uspeo ali uspeo sam. Kako je samo dimio... 8|
Jeste da je to bilo 97/98 i da pojma nisam imao o komponentama posto niko iz okruzenja nije znao da petlja oko hardvera ali svakako jeste blam. Oni samouki ubedljivo najgore prolaze ali jbga.

Ubrzo nakon toga, posto sam stalno poceo da petljam sa podacima i aplikacijama, ukljucih komp ali posto sam zaboravio da ukacim kabl za napajanje resih da to sredim na brzaka bez iskljucivanja kompa i vump. Ode jos jedan. Sledeci mi je riknuo dok sam ga vozio na bajsu... `ladno vibracije i tako te neke glupe sile.

Dok sam radio servisiranje po kucama (2000) upadnem kod nekog DJ-a ludaka na NBGDu, on smota buksnu, ja kao ajde dim-dva... Zabodem kod njega 7-8 sati jer sam cupao gomilu semplova i cistio rekordnih 2800 i nesto inficiranih fajlova, a on onako kroz kez:
`brate izvalio sam te ti ovako blejis da ubijes vreme i jos usput zaradis neku kintu.`

Vozio sam iste godine neki kineski skuter posto su mi izotimali dozvolu na 3 meseca, a crnjak je sto sam nosio kuciste sa sobom da bih ustedeo vreme cisteci viruse... Skuter je u stvari bio pola skutera i nisam imao ni gde noge da stavim dok sam tako vozio kroz centar, preko Brankovog pa do Jurija Gagarina.

@Sky
Ti se salis jel` da?! Pajsu Fale dva zareza ali njegov stil pisanja definitivno ostavlja mesta da sam skapiras sta je hteo da kaze bez mnogo foliranja.
Gile je zgutao slovo... Bas velika pravopisna greska jbte. =)
Gile, sta god da njajuke drugi, a i ja na pocetku, dobro ti ide.

Pazi sad ovo, iza zareza ili tacke ide RAZMAK pa onda rec/recenica. Tri tacke se koriste u mnogo manjoj meri cisto da ne ispadnes nedorecen. Engleske reci se ne menjaju po padezima (cak i ja to radim), a najbolje od svega:
http://www.google.com/search?q=dobrodovstine&sourceid=navclient-ff&ie=UTF-8&rlz=1B3GGGL_enYU235YU242
Komendija XD
pajsgudgud šta ti meni dva zeca tri zeca 07.12.2008. 11:55 #82405

broj poruka: 3741
da da, dva zareza kod `monitor je` i `ispostavilo se` me so sory:P

Uglavnom pregledam tekst. Šta ću kriv sam, nisam pregledao. Sky, da li si čitao nekad `Doživljaji mačka Toše` knjigu Branka Ćopića? Ako nisi, moja topla preporuka. Knjiga je da namenjena deci i čitam je od svoje sedme godine. Jednom godišnje obavezno. Čovek tako lepo piše da je milina čitati sedamnaest puta jedno te isto. Naravno dobor došla za čitati je i `Bašta sljezove boje`. Ne vređam se, ali poenta je da se trudim da ne pišem suvoparno. Me Tarzan you Jane.

http://www.funpic.hu/en.picview.php?id=7029&c=10&s=dd&p=8

@ZmajkoII Gile nije zguto slovo već nešto mnooooooogoooo gore:P
a sta ti ja znam...

gile23 Re: šta ti meni dva zeca tri zeca 07.12.2008. 13:35 #82418

broj poruka: 9121
Videces ti, ja gutam slova a ti gutas te zareze, i ja sam covek gresim. Sky-je napravices i ti neku pravopisnu gresku !!! Hvala Zmaje gura se napred,

Pozdrav!

:: da da, dva zareza kod `monitor je` i `ispostavilo se` me so sory:
::
:: Uglavnom pregledam tekst. Šta ću kriv sam, nisam pregledao. Sky, da li si čitao nekad `Doživljaji mačka Toše` knjigu Branka Ćopića? Ako nisi, moja topla preporuka. Knjiga je da namenjena deci i čitam je od svoje sedme godine. Jednom godišnje obavezno. Čovek tako lepo piše da je milina čitati sedamnaest puta jedno te isto. Naravno dobor došla za čitati je i `Bašta sljezove boje`. Ne vređam se, ali poenta je da se trudim da ne pišem suvoparno. Me Tarzan you Jane
:: http://www.funpic.hu/en.picview.php?id=7029&c=10&s=dd&p=
:: @ZmajkoII Gile nije zguto slovo već nešto mnooooooogoooo gore:
:: a sta ti ja znam..
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs