Dakle trebaju mi vasi predlozi koja konfiguracija je najboljai za 250 e sa monitorom. Komp je predvidjen za gledanje filmova, pustanje mjuze ali NE i za igranje igrica.
monitor uzmi u merkatoru Acer od 22 inca...mislim da je oko 11000...ovih dana je i neko snizenje... ploca Biostar A740G M2+ oko 4000din ili J&W Technology JW-RX770-AM2+ 4500din, obe su sa integrisanom grafikom, ova druga je malo bolja... memorija Kingston value ram 800MHz 1GB 1200din HDD Western Digital Caviar SE 160GB oko 2500din AMD Sempron LE-1200 / 2.10GHz oko 2000din kinesko kuciste i napajanje (npr. neko Frontier Vito sa napajanjem 400w) oko 2000din bolje ne moze za te pare...ovo ce ti pustiti bilo koji film, cak i HD do 720p ce ici bez problema...a pogotovu ako uzmes ovu J&W plocu, koja ima sasvim solidnu integrisanu grafiku koja podrzava hardversku akceleraciju video dekodinga...
Odes lepo u bilo koju radnju i kazes da ti sklope najjeftiniju konfiguraciju koja postoji,sa najjeftinijim monitorom koji postoji,i to ce biti otprilike 250e!!!
bilo koja sa ati 780G chipom, ja imam Asus M3A78-EMH HDMI i prezadovoljan sam. napajanje uzmi malo skuplje, barem neki chieftec, cooler master ili slicno, 300w ti je dovoljno za tu konfu (dovoljno je i manje, ali nema u prodaji) _____________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj torent
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.