Sta mislite kako ce raditi.....Potrebno mi je za muziku, i net...
ECS 6100SM-M 30e Amd Le-1100 1.9 ghz 13e TRANSCEND 2GB 800MHz DDR2 JetRam 22e HITACHI 0A35411 320GB 7k 16MB SATA300 45e LG GH22NP20-RBB 19e
To je ukupno 129 evra......Sta mislite kako ce to sljakati, i dali je moguce to malo bolje.... P.S. Koliko je tesko sklopiti to sve..posto nikada nisam sklapao:(
moze li slabije od ovog!!! Potpuno ti je besmisleno stavljati 2 gb ram-a na tu konfiguraciju,njoj je i 1 gb vise nego dovoljan... Za to sto tebi treba zvuci ok!!!
Verovatno je nepotebno....Ali sam mislio nesto da vise ram memorije ubrazati komp, plus ploca ima samo 2 slota za memoriju, pa ako budem hteo budziti......KOntam da igram menadzera 2008, pa mu treeba dosta rama:).Hoce moci to da gura napajanje od 350 w(kinesko)?
Vise ram memorije MOZE ubrzati komp,ali kada su i ostale komponente uskladjene... Ti imas najslabiji moguci procesor koji ne moze da iskoristi ni 1 gb ram-a u potpunosti a 2 gb ni u snu!!! Kung fu napajanje od 350w ce gurati masinu opusteno...
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: :: Verovatno je nepotebno....Ali sam mislio nesto da vise ram memorije ubrazati komp, plus ploca ima samo 2 slota za memoriju, pa ako budem hteo budziti......KOntam da igram menadzera 2008, pa mu treeba dosta rama:).Hoce moci to da gura napajanje od 350 w(kinesko) :: :: ::
Mada ako si vec planirao da das 130e za komp onda ti je mnogo bolje da pare koje si namenio za taj 1 gb ram-a dodas i kupis Sempron le 1200 koji je dosta jaci od le 1100 jer ima duplo vise kes memorije,tu ces videti razliku u brzini rada kompa(brze ce raditi sa le 1200 i 1 gb ram-a,nego sa le1100 i 2gb ram-a)!!!pozzzzzzzz
:: :: :: :: Hvala batac..uverio si me..:)kupujem 1gb.... ::
e super...onda cu tako i uraditi...taj 1100 mi je jeftin izgledao , a posto trenutno imam cpu na 300Mhz kontao sam da je i taj bomba....
Jos nesto da te pitam...Trenutno imam vajrles net..kupio sam karticu..ali nista ne placam...kontam da sam se `nakacio`..E sada jel moguce da to neko izvali pa da mi ga ukine...???
Pa SVE je moguce,ali ako ne zelis da se to desi,onda bi bilo dobro da ne pricas o tome na forumu kao sto je ovaj...nikad ne znas ko ovo sve cita... a uci u trag nekome...pa recimo da ce se `neko` vise pomuciti da ukrade zvecku od bebe,nego da tebi udje u trag...
:: :: :: :: e super...onda cu tako i uraditi...taj 1100 mi je jeftin izgledao , a posto trenutno imam cpu na 300Mhz kontao sam da je i taj bomba... :: :: Jos nesto da te pitam...Trenutno imam vajrles net..kupio sam karticu..ali nista ne placam...kontam da sam se `nakacio`..E sada jel moguce da to neko izvali pa da mi ga ukine...???
heheh...salio sam se, nemam vajrles.....to sam samo onako pitao....hehhe..hvali ti na pomoci....sutra sve kupujem pa na sklapanje...Jos jednom , puno hvala
:: :: :: heheh...salio sam se, nemam vajrles.....to sam samo onako pitao....hehhe..hvali ti na pomoci....sutra sve kupujem pa na sklapanje...Jos jednom , puno hval ::
Kad već hoćeš da se zahvališ ljudima, onda to uradi kako treba. Kaže se mnogo ti hvala, a ne puno ti hvala. To, bar po nekoj logici, znači da postoji i prazno hvala.
BTW, ta masina nece dugo raditi...ej, cela konfa 100e :))) ima da oda`ne dusom taman nakon isteka garancije ili pre toga ali sagorevanjem, tako da ona ne vaz. Zelim ti srecu - treba ce ti!
A N G E L
:: Kad već hoćeš da se zahvališ ljudima, onda to uradi kako treba. Kaže se mnogo ti hvala, a ne puno ti hvala. To, bar po nekoj logici, znači da postoji i prazno hvala :: :: ::
za ljude koji nemaju prohteve ,nego oce net ,mp3 filmove u desktop verziji ,ja sam sastavljao jedan komp sa tim sampronom ,cpu ladan ko spricer,jedino sam skeptican na ECS MB i da iz mog iskustva na AMD najbolje ide Kingston.
Ma jok, komponenete su kao iz StarWars...kada je marko rekao sisovacha, to je termin za SiS chipset - ruglo :), mada ona nema SiS vec nVidia (nForce)...mozda je zamenio ECS, to je Elite Group - bljak
A N G E L
:: :: :: @Dmaster ..Izvanjavam se na gresci....bilo je zahvalnosti.. :: :: @machine.....Sto mislis da ce da rikne?jel su problem komponente, ili cena od 100 jura :: :: @obradmi....I tebi MNOGO :) hvala sto podzavas masinu:)..hehhe...Da menjam plocu onda i memoriju.. :: :: @markopvict .....?????..... ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.