1. Konfiguracija od 200-250, 250 je max, evra, samo covek nece integrusu, znaci bilo kakav crap od grafe cak i 9500GT, samo ne integrusu, bez monitora, a kuciste bilo koje,... 2. Ovako kompovi bi se nalazili na 2m daljine imam MT882, na daju mi se pare za ruter, jel moze USB iz MT882 u jedan komp, a LAN u drugi, i da li bi oba kompa bili povezani na lokalnu mrezu, to bih pre svega koristio za igranje raznih igara za vreme raspusta sa drugovima,...
2. jednovremeno, mada mozes uzeti samo switch a ne router (posto ga vec imas u TA) npr. uzmi TP-link 5 port swith i na svakom imas LAN konekciju, ukoliko USB zeza, ali ako USB radi valjano moze i ovako...ali sa USBom nista od lokalne mreze, samo NET, za lokalnu moras switch i onda preko LAN-LAN ide i net i lokal a to je nekih 500din
Totalno je njesr@ kad moraju oba kompa da ti budu upaljena da bi oba imala komp, tj komp u koji je direktno uboden modem mora biti upaljen da bi onaj drugi imao net. Obavezno bar najjeftiniji switch. Ima TPlinkova i za 10e. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Hvala, preko USB-a radi valjano pokusacu da li radi, sta ce mi LAN ionako smo na 2 metra, a za ruter cu videti u prodavnici koji ima i koja mu je cena,...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.