Pre mesec dana je kostalo 3750-4000 dinara, i opet bih ga kupio kada bi mi trebalo novo kuciste.
CM690 je iste zapremine, mislim da im je potpuno ista konstrukcija, samo je CM spolja lepsi, zbog one kao mreze, ali ima losiju plastiku unutra, visu cenu(skoro duplo) i bez ventilatora dolazi. E` da, u CM mozes da stavis i dva ventilatora od po 14cm na gornju stranu kucista, samo ne znam koja im je svrha, osim mozda hladjenja modema/rutera koji se nalazi na kucistu i raznosenja velike kolicine prasine.
specijalno vozilo za otpusenje svih vrsta kanalizacija kao i cisterna za crpljenje fekalnih i otpadnih voda
Ja imam Thermaltake SOPRANO DX VE7000BWS... Jeste da je skuplje malo, ali vrijedi svake pare... Stavise, ja sam ga sa napojnom platio oko 180€, sada je mnogo jeftinije...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.