Šalim se, naravno. Imam ja nekoliko komada u podrumu a neki od njih su sigurno ispravni pa ću ti ga vrlo rado pokloniti. Problem je jedino što nisam iz BG-a ali povremeno dođem tako da se možemo dogovoriti da ti ga ponesem, samo moram prvo da prekopam podrum da ga nađem. Od svih tih C-64, sebi sam odavno sastavio jedan najispravniji ali njega ne dam nikom. Pozdrav!
Nema na čemu prijatelju, javiću ti se u toku vikenda na taj mail jer sam trenutno na poslu a ovde mi je skoro sve blokirano osim PC Berze, Youtube-a, i možda još po nečeg. Ni jedan webmail ne mogu da otvorim odavde tako da ću te kontaktirati od kuće, taman kad pronađem C-64 negde u podrumu. Čujemo se!
Živ bio!!!
:: jao ako bi stvarno mogao da mi dash neki to bi bilo savrsheno :: mislim hvala puno puno :: :: ajde ako hocesh da se dogovorimo, mail j :: mczlaya@gmail.com
:: da sa setom setim kad sam bio mlad!!!!!E kakvo je to bilo vrem :: :: :: Mlogo znatizeljan tip?? :: :: A meni jedan ZX Spectrum81. Eh kad se setim kako sam ga sastavljao iz kit-kompleta pa posle skidao programe zahvaljujuci Zoranu Modliju (BG 202)!
hej srdoch ima li kakvih novosti za te 64ke u podrumu? btw da naglasim, ako nemash nijedan ispravan, znachilo bi mi i ako dash neki pokvaren zbog rezervnih delova ako ti ne treba naravno
Majstore izvini ali nisam stigao da ti se javim ranije. U podrumu mi je haos, kao da je bomba pala. :) Proces traženja će potrajati par dana dok ulovim vremena a danas sam imao i smrtni slučaj tako da sam prilično zauzet, ali obećavam da ću u narednih par dana sigurno preturiti podrum i što nađem tvoje je. Pozdrav!
:: hej srdoch ima li kakvih novosti za te 64ke u podrumu :: btw da naglasim, ako nemash nijedan ispravan, znachilo bi mi i ako dash neki pokvaren zbog rezervnih delov :: ako ti ne treba naravn ::
Majstore, izvini zbog ovolikog čekanja ali isplatilo se. Našao sam jedan C-64 ali u ne baš najboljem stanju mada mislim da radi. Dogovorićemo se kako da ti ga dobacim. Još jednom izvini što nisam stigao pre da ti javim ali kada bi ti ispričao šta mi se sve desilo u poslednje dve nedelje ne bi poverovao, mislio bi da sam ti pročitao scenario za neki film, strašno! Pozdrav!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.