Oduvek se raspravljalo sta je sad vrh, sta se ocekuje sutra,... Znam dosta ljudi koji hoce neki racunar, a ne zele da uloze previse para (shodno onome sta planiraju da rade sa kompom). Zato pokrecem ovu temu i pitam znalce sledece: - sklopite konfiguraciju za 15.000 din (samo kuciste), - sklopite konfiguraciju za 20.000 din (samo kuciste), - sklopite konfiguraciju za 25.000 din (samo kuciste).
Koriscenje bi bilo isto kao sto moze P2 na 300MHz da pusta DVD, divX, muziku - MP3, da se koristi internet,... Eto posto su to noviji racunari, neka ima mogucnost i za neki malo napredniji rad (brza obrada slika sa dig. fotoaparata, snimanje DVDa sa miniDV kamere...).
Pozdrav.
PS. Podstaknut sam time sto sam imao pod rukama konfiguraciju sa integrisanom grafikom (protiv koje sam se inace uvek `borio` u nekim razgovorima - kasnije kupovinama), a koja u uslovima novih jacih procesora, viska memorije, itd. sasvim lepo zavrsava sve obicne poslove. Prosto neverovatno. Za ~10.000 din dobijete elementarno funkcionalnu novu konfiguraciju. E sad za malo vise, sta bi se dobilo...
mozes kupiti stvarno dobru komp ne samo za internet nego i za igre npr.
-Athlon64x2 4600 negde oko 3500 din -Biostar NF520-A2 SE ploca no. 3000 din -2x1gb Kingston 800mhz value ram no. 2400 din -WD160gb hard disk no. 3000 din -neku koriscenu en7900/7950gt ili ati1950 no.4000 -neko kuciste sa napajanjem od 400-500w+tastatura i mis(A4tech ili Logitech) 3000-4000 din 19500 din i imas j...no dobar komp!!! Pozdrav!!!
Sve ovo je nesto preko 200e. Centar svega je AMD/ATI 780G chipset i radeon HD3200, odlicna integrusa, sam chipset se mizerno zagreva, a opet ako kasnije musterija zeli, prostora za nadogradnju koliko hoces, chipset podrzava Phenom, 4 slota DDR800, 6xSATA, PCI-E 2.0. Naravno, uz par desetina evra gore-dole moze se dobro manevrisati saizborom komponenti.
athlon64 le1640 asus m3a78-emh hdmi 2gb/800 500gb hdd dvd rw 350/400w cm/chief/antec/tt ili nesto slicno ______________________________________________________________________ *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa mi ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu pa da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.