Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
Konfiguracija Potrebna misljenja
STRANA 1 OD 1
razor81 Konfiguracija Potrebna misljenja 04.11.2008. 20:08 T12992

status: user
broj poruka: 41
hteo sam da pazarim sledece

1)AMD Athlon64 X2 Dual Core 5000+ 2.6Ghz
2)Gigabyte GA-MA770 DS3
3)DDR II 2Gb
4)Ati Radeon 4670
5)Pioneer DvdRw
6)HDD 250Gb Sata II,7200 Rpm, 16Mb Cache,

Ovo bi me bez kucista i monitora od prilike kostalo 280 evra

Zanimalo bi me pre svega neko dobro kuciste da upakujem ovo, naravno da nije neka jaka cena,vase misljenje o eventualnim poboljsanjima ili nesto bolje za slicne pare
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 04.11.2008. 20:21 #78114

broj poruka: 12057

Baci tog Pioneera u sonovrat, bolje nekog Samsung-a uzmi. HDD-ovi od 250 i 320 GB nisu naročito povoljna kupovina, 500GB su extra buy.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

ljuki Re: Re: 04.11.2008. 20:30 #78119

broj poruka: 324

Sta hvali Pioniru ja imam doticni rezac i radi sasvim korektno. Predhodno sam imao samsung kome su otisli lageri na motorcicu pa cegrlja( da reze nece da cita hoce) i strasno ide na zivce. Lite-On imam na drugom kompu isto radi extra i njega bi ti preporucio.

::
:: Baci tog Pioneera u sonovrat, bolje nekog Samsung-a uzmi. HDD-ovi od 250 i 320 GB nisu naročito povoljna kupovina, 500GB su extra buy
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: Hoping for the best but expecting the worst.
Equinoxe Re: Re: Re: 04.11.2008. 20:35 #78123

broj poruka: 12057

Šta im fali. Kao čitači su izuzetno retardirani. Pola sata vrti šta kod da mu staviš. Čuje se kao menjač od Mig-a 29 a podška za prazne medije, pola stvari vidi kao 4x max 8x.
Ako je 215D beži kud te noge nose.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: Sta hvali Pioniru ja imam doticni rezac i radi sasvim korektno. Predhodno sam imao samsung kome su otisli lageri na motorcicu pa cegrlja( da reze nece da cita hoce) i strasno ide na zivce. Lite-On imam na drugom kompu isto radi extra i njega bi ti preporucio
:: ::
:: :: Baci tog Pioneera u sonovrat, bolje nekog Samsung-a uzmi. HDD-ovi od 250 i 320 GB nisu naročito povoljna kupovina, 500GB su extra buy
:: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: :: Hoping for the best but expecting the worst.
obradmi Ja imam Pioneer 212 D sata 04.11.2008. 20:55 #78126

broj poruka: 7720
Ne cuje se ,sistem ga vidi kao scsi cd-rom device posto su mi diskovi u raidu,ali recimo LG externi DVD cuje se ko da ce da poleti.
ljuki Re: Re: Re: Re: 04.11.2008. 21:00 #78128

broj poruka: 324
Ma daj ne mlati praznu slamu .Od svih media koje sam mu ubacivao od Traxdata, Verbatim,Platinet,Sky,Xwave,Ydd,Tdk bar po 10 njih, nijedan mi nije prepoznao sa manjom brzinom od deklarisane . samo je Sky 8x prepoznavo kao 16x i pri toj brzini rezanja bi pucali.Mozda si ti imao problema sa doticnim ali meni radi sasvim korektno.

:: Šta im fali. Kao čitači su izuzetno retardirani. Pola sata vrti šta kod da mu staviš. Čuje se kao menjač od Mig-a 29 a podška za prazne medije, pola stvari vidi kao 4x max 8x
:: Ako je 215D beži kud te noge nose
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Sta hvali Pioniru ja imam doticni rezac i radi sasvim korektno. Predhodno sam imao samsung kome su otisli lageri na motorcicu pa cegrlja( da reze nece da cita hoce) i strasno ide na zivce. Lite-On imam na drugom kompu isto radi extra i njega bi ti preporucio
:: :: ::
:: :: :: Baci tog Pioneera u sonovrat, bolje nekog Samsung-a uzmi. HDD-ovi od 250 i 320 GB nisu naročito povoljna kupovina, 500GB su extra buy
:: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: :: :: Hoping for the best but expecting the worst.
BataCele ... 04.11.2008. 21:03 #78129

broj poruka: 1532
Ako ti je to budzet, dobro si odabrao.

DVD moze Pioneer, moze Samsung, sa oba sam zadovoljan u vise navrata bio.
HD uzmi veci (ako imas jos love) jer se vise isplati. No, meni je dovoljno i 160GB poslednjih godinu dana.

У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.

DmasteRNo1 To je to, uz par izmena 04.11.2008. 21:08 #78130

broj poruka: 6101
Poslušaj ti samo Baksa za Samsungov rezač i 500GB hard, a za ploču gledaj da bude rev. 2, pošto ima SB700 južni most i podržava najbrže (čitaj one koje troše 125W i 140W) Fenome, ako kasnije odlučuš da kupiš nekog, a Denebi budu skupi.

gile23 ... 04.11.2008. 21:23 #78131

broj poruka: 9121
Jel planiras kasnije da menjas graficku ili ne, ako ne zelis da je menjas onda je ok, ako kasnije zelis da menjas komp ulozi vise kesa u maticnu i procesor, a onda vidi za graficku, ali ovako konfiguracija je ok, mozes da uzmes samo veci hard!!!

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
razor81 Konfiguracija 04.11.2008. 22:03 #78133

broj poruka: 41
To sa HDD od 500Gb je ok, mala je razlika u ceni. Konfiguraciju ne bih menjao bar dve god, mislim da ce mi vrsiti posao. Kako da znam koja je plocha rev2 ??? E i ovaj niko da mi kaze koje kuciste da uzmem ?

gile23 Re: Konfiguracija 04.11.2008. 22:53 #78136

broj poruka: 9121
Do koliko kesa bi kuciste, ali po meni je ipak Chieftec najbolji!!!

Pozdrav!

:: To sa HDD od 500Gb je ok, mala je razlika u ceni. Konfiguraciju ne bih menjao bar dve god, mislim da ce mi vrsiti posao. Kako da znam koja je plocha rev2 ??? E i ovaj niko da mi kaze koje kuciste da uzmem
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DmasteRNo1 SATA 04.11.2008. 23:55 #78142

broj poruka: 6101
Ploče sa SB700 južnim mostom imaju 6 SATA konektora (rev. 2), dok ploče sa SB600 (rev. 1) podržavaju 4 SATA konektora. Najbolje je da pitaš prodavca koja je revizija, tj. da tražiš da ti nabave ako mogu noviju reviziju. Od viška SATA konektora glava ne boli.

Ako imaš love uzmi nekog Čifteka. Skoro sam video na netu i neka Gigabajtova jeftina, a dobra koćišta kao što je GZ-X4 (samo mislim da su bez napajanja). E sad da li mogu da sa nađu!?

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs