spadaju u cenovni rang do 750 evra. Daj bre čoveče, reci otprilike šta. Intel ili AMD, nVidia ili ATI? S manitorom ili bez njega? Ovako bi mogli da predlažemo do prekosutra, a ti se posle javiš i kažeš da ti se ne sviđa ni jedan od predloga. Zato, leba ti, uputi nas malo.
Eeeeeejjj... daaaa.... najbolje je da ne kupuješ! Mislim, OOooozbiljno... A da, rekao je da će kupiti i monitor. Hm... Pa koji monitor? Rops, čoveče, hoćeš li monitor od 17` CRT ili 24+` TFT?
:: :: ovo su ti nezgodna vremena za kupovinu racunara :: :: ziralni kurs evra je dostigao 88dinara danas tako da su cene sad katastrofa
haha,izvinjavam se pisao sam u zurbi.e pa ovako :)` monitor do 21inc - u marke se ne razumem jer sam do sada imao iskustva samo sa LG sto se tice procesora sigurno intel,hard disc mi je dovoljan 250do 300 gb... racunar je sa kucnu varijantu ali se uzima sada i ko zna kada sledeci put. Sto se tice cena znam da je sada sve poskupelo al ne znam sta da radim,posto racunar `moram` uzeti u narednih 10-15 dana pozdrav
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.