Igracu igrice: core 2 duo e 8500 2x2gb kingston hyperx 1066mghz radeon 4870 verovatno power color ili gainward gigabyte maticna(da nepisem sad celo ime) pioneer dvd(neki videcu) hard 500gb E sad zanima me koje kuciste(sve sa coolerima i napanjem ) treba da uzmem,pls ime kuciste sa napajnjem i njegova cena,hvala Hvala jos jednom
Napajanje uzmi posebo, koliko bi para dao za kuciste ? oces nesto fancy ili sta god al da je kolko tolko kvalitetno ? Napajanje ti treba neko u cenovnom rangu ~60e pa na dalje.
Ocu samo da radi ,ne treba mi neko cudo sot lici na svemirski brod,ionako je pitanje dal cu imati lova za ovogore pa zatone bih da bacam pare na spoljansji izgled kucista!!!!! Hvala!!!!!!!!
Uzmi posebno kuciste i napajanje, znaci pocev od Cooler Master 590 kucista~52e, jos bolje CM 690 -tri kulera +filter za prasinu ~70e, a za napajanje uzmi Corsair TX 650w, OCZ Game/MOD xtreem 600w, Neki chieftec Turbo, Thermaltake tough power vidi vec sta ti je dostupno ali ganjaj od 550w pa navise ali najbolje od 600+w
slazem se sa OCZ u vezi kucista TT soprano rs101 je mozda nabolje ali je sigurno najlepse kuciste za 3k dinara. u njega staje 2900xt i imas jos negde 4-5cm do hdd-ova nema srafove.. drugo dobijes jedan 12cm fan nije bas bucan ali nije ni tih mozes odmah da ga prespojis na 5v i dobijes silent.. sto se napajanja tice LC power 6550GP2 se pokazao extra, sad ima 6600GP znaci 600w a ima i 2 xPCI 6pin grane i 14cm fan koji se u opste necuje, cena oko 4k din to znaci da mozes da prodjes ispod 100e za psu i case.. mogao bi da pogledas i Cm 590 ali je on za vodeno hladjejne a i izgleda ko da je iz bejruta sav je izbusen ko sito , tako da neznam dal ce da ti se svidi
Mislio sam da ceme kuciste sa napajenjem kostati 10 000-12 000 din al ti ponudi za 7000din,viveo sam na netu igled i zamene sto gledam monitor i igrice a ne kuciste i ostle pomocne glupoesti je extra
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.