Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
Ljudiiiiiiiiii!!! Konfiguracija do 500 eura, bez monitora!!!
STRANA 1 OD 1
Lazoni Ljudiiiiiiiiii!!! Konfiguracija do 500 eura, bez monitora!!! 12.10.2008. 11:15 T12530

status: user
broj poruka: 35
helP!!!!!!!!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pedjapop 32000 12.10.2008. 11:19 #74835

broj poruka: 144
Eno ti u Metrou Lenovo desktop za 32000!

Veruj meni!

DmasteRNo1 Budi malo precizniji 12.10.2008. 12:11 #74836

broj poruka: 6101
Intel ili AMD? ATI ili nVidia? Za šta ćeš da koristiš komp? Daj ljudima malo više podataka, da bi lakše mogli da ti pomognu.

Panta019 Pazi ovo 12.10.2008. 12:20 #74837

broj poruka: 1583
http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=12213&forid=5&katid=3

I pijan i trezan za kompjuter vezan.

BataCele A tek ovo 12.10.2008. 12:45 #74841

broj poruka: 1532
http://www.pcberza.rs/forum/forum.php?forid=5&katid=3

I preciznije:

http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=11983&forid=5&katid=3

У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.

djokosrb Lithim oc-house 12.10.2008. 12:57 #74842

broj poruka: 6875

Ovako i ja cu da kupim komp al u decembru,negde oko 20.Cesljao sam nesto po netu i vidieo da je lithuim-oce house najeftiniji.Moja prporuka je da tu gledas (Admini ce da me steraju zbog toga sto preporucijem firmu sto je ovde zabranjeno,al bolime uvo) samo ti vidi na lithum-oc house i nemas problema.Problem je sto oni nemaju svoj sajt pa ces morati da sastavljas konfiguraciju sam al sta se mora NIJE TESKO
gile23 Re: Lithim oc-house 12.10.2008. 14:36 #74869

broj poruka: 9121
Cimnes Sky-ja, em ti on pomogne dzabe ili za kes, nem pojma, i da moze da ti klokne komp da se uplasis, sala Sky,...

Pozdrav!!!

::
:: Ovako i ja cu da kupim komp al u decembru,negde oko 20.Cesljao sam nesto po netu i vidieo da je lithuim-oce house najeftiniji.Moja prporuka je da tu gledas (Admini ce da me steraju zbog toga sto preporucijem firmu sto je ovde zabranjeno,al bolime uvo) samo ti vidi na lithum-oc house i nemas problema.Problem je sto oni nemaju svoj sajt pa ces morati da sastavljas konfiguraciju sam al sta se mora NIJE TESKO
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
LonleyMax Re: Lithim oc-house 13.10.2008. 22:08 #75106

broj poruka: 1475
Lithium OC House definitivno!!!
Kontaktiraj ih mejlom (lithium@beotel.net)
Mozes ih pitati da ti oni sastave nesto po njihovom izboru... sto se tice usluge nema brines... ja imam extra iskustvo sa njima, super su!!!

:: Ovako i ja cu da kupim komp al u decembru,negde oko 20.Cesljao sam nesto po netu i vidieo da je lithuim-oce house najeftiniji.Moja prporuka je da tu gledas (Admini ce da me steraju zbog toga sto preporucijem firmu sto je ovde zabranjeno,al bolime uvo) samo ti vidi na lithum-oc house i nemas problema.Problem je sto oni nemaju svoj sajt pa ces morati da sastavljas konfiguraciju sam al sta se mora NIJE TESKO
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs