Ovako i ja cu da kupim komp al u decembru,negde oko 20.Cesljao sam nesto po netu i vidieo da je lithuim-oce house najeftiniji.Moja prporuka je da tu gledas (Admini ce da me steraju zbog toga sto preporucijem firmu sto je ovde zabranjeno,al bolime uvo) samo ti vidi na lithum-oc house i nemas problema.Problem je sto oni nemaju svoj sajt pa ces morati da sastavljas konfiguraciju sam al sta se mora NIJE TESKO
Cimnes Sky-ja, em ti on pomogne dzabe ili za kes, nem pojma, i da moze da ti klokne komp da se uplasis, sala Sky,...
Pozdrav!!!
:: :: :: :: Ovako i ja cu da kupim komp al u decembru,negde oko 20.Cesljao sam nesto po netu i vidieo da je lithuim-oce house najeftiniji.Moja prporuka je da tu gledas (Admini ce da me steraju zbog toga sto preporucijem firmu sto je ovde zabranjeno,al bolime uvo) samo ti vidi na lithum-oc house i nemas problema.Problem je sto oni nemaju svoj sajt pa ces morati da sastavljas konfiguraciju sam al sta se mora NIJE TESKO
Lithium OC House definitivno!!! Kontaktiraj ih mejlom (lithium@beotel.net) Mozes ih pitati da ti oni sastave nesto po njihovom izboru... sto se tice usluge nema brines... ja imam extra iskustvo sa njima, super su!!!
:: :: :: :: Ovako i ja cu da kupim komp al u decembru,negde oko 20.Cesljao sam nesto po netu i vidieo da je lithuim-oce house najeftiniji.Moja prporuka je da tu gledas (Admini ce da me steraju zbog toga sto preporucijem firmu sto je ovde zabranjeno,al bolime uvo) samo ti vidi na lithum-oc house i nemas problema.Problem je sto oni nemaju svoj sajt pa ces morati da sastavljas konfiguraciju sam al sta se mora NIJE TESKO
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.