Intel E7200...90e Asus P5Q Pro...100e Kingston HyperX 2x1GB DDR2-1066...50e Sapphire ATi 4850...130e
ostaje ti jos ~100-ak jevreja za napajanje+kuciste i periferije (definitivno Antec Sonata III sa 500W...100e), iako to nisi naveo...vise od ovoga ti ne treba, veruj mi na rec, pravi je BestBuy. Ostaje HDD i DVD za full masinu
Doda 30-40 evra i ima E8400 koji je ipak po meni vredi dodati novac,...
Pozdrav!
:: Intel E7200...90 :: Asus P5Q Pro...100 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2-1066...50 :: Sapphire ATi 4850...130 :: :: ostaje ti jos ~100-ak jevreja za napajanje+kuciste i periferije (definitivno Antec Sonata III sa 500W...100e), iako to nisi naveo...vise od ovoga ti ne treba, veruj mi na rec, pravi je BestBuy. Ostaje HDD i DVD za full masin :: :: :: - A N G E L - :: ::
Kingston HyperX 4X1GB DDR2-1066MHZ, E8400, ista maticna i jos HD4870, i to ti je sasvim dovoljno!!!
Pozdrav!
:: Hvala Machine. :: :: Sve ostalo imam, tako da bih svih 500 eura potrosio na ove 4 komponente :: :: Tako da, kad bi imao jos 130 eura, koliko ostaje kad se sabere ovo sto si mi predlozio, sta bi ti ovde zamenio :: :: Svi predlozi su dobrodosli, s obzirom da od nove godine nisam bas pratio IT desavanj :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: ::
ja bih uzeo isto to samo bih dodao jos 20e za Asus P5Q-E, dakle:
Asus P5Q-E C2D E8400 KHX 4x1GB DDR2-1066 Sapphire ATi 4870
ovo ti je ultra brzo, za vecinu poslova definitivno jace i upotrebljivije od cenovno bliskih (Q6600/Q9300) konfiguracija.
- A N G E L -
:: Kingston HyperX 4X1GB DDR2-1066MHZ, E8400, ista maticna i jos HD4870, i to ti je sasvim dovoljno!! :: :: Pozdrav :: :: :: :: Hvala Machine. :: :: :: :: Sve ostalo imam, tako da bih svih 500 eura potrosio na ove 4 komponente :: :: :: :: Tako da, kad bi imao jos 130 eura, koliko ostaje kad se sabere ovo sto si mi predlozio, sta bi ti ovde zamenio :: :: :: :: Svi predlozi su dobrodosli, s obzirom da od nove godine nisam bas pratio IT desavanj :: :: :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: :: that here obedient to their laws we li :: :: :: ::
~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze.
:: ja bih uzeo isto to samo bih dodao jos 20e za Asus P5Q-E, dakle :: :: Asus P5Q- :: C2D E840 :: KHX 4x1GB DDR2-106 :: Sapphire ATi 487 :: :: ovo ti je ultra brzo, za vecinu poslova definitivno jace i upotrebljivije od cenovno bliskih (Q6600/Q9300) konfiguracija :: :: :: - A N G E L - :: :: :: Kingston HyperX 4X1GB DDR2-1066MHZ, E8400, ista maticna i jos HD4870, i to ti je sasvim dovoljno!! :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Hvala Machine. :: :: :: :: :: :: Sve ostalo imam, tako da bih svih 500 eura potrosio na ove 4 komponente :: :: :: :: :: :: Tako da, kad bi imao jos 130 eura, koliko ostaje kad se sabere ovo sto si mi predlozio, sta bi ti ovde zamenio :: :: :: :: :: :: Svi predlozi su dobrodosli, s obzirom da od nove godine nisam bas pratio IT desavanj :: :: :: :: :: :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: :: :: that here obedient to their laws we li :: :: :: :: :: ::
Ma šta ti, sve brzo, kao znaš ! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: vrh KONFIG :: sve brzo ko metak na dobrim taktovim :: :: :: *************************************************** :: *************************************************** :: :: :: ~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze. :: :: :: ja bih uzeo isto to samo bih dodao jos 20e za Asus P5Q-E, dakle :: :: :: :: Asus P5Q- :: :: C2D E840 :: :: KHX 4x1GB DDR2-106 :: :: Sapphire ATi 487 :: :: :: :: ovo ti je ultra brzo, za vecinu poslova definitivno jace i upotrebljivije od cenovno bliskih (Q6600/Q9300) konfiguracija :: :: :: :: :: :: - A N G E L - :: :: :: :: :: Kingston HyperX 4X1GB DDR2-1066MHZ, E8400, ista maticna i jos HD4870, i to ti je sasvim dovoljno!! :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Hvala Machine. :: :: :: :: :: :: :: :: Sve ostalo imam, tako da bih svih 500 eura potrosio na ove 4 komponente :: :: :: :: :: :: :: :: Tako da, kad bi imao jos 130 eura, koliko ostaje kad se sabere ovo sto si mi predlozio, sta bi ti ovde zamenio :: :: :: :: :: :: :: :: Svi predlozi su dobrodosli, s obzirom da od nove godine nisam bas pratio IT desavanj :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: :: :: :: that here obedient to their laws we li :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.