hvala svima na brzim odgovorima...jos jedno pitanje umesto tog JNC-a od 450W bih li moglo da izdrzi Coolermaster 350W neku od te dve VGA(3850 i 9600GSO).napajanje je iz elite 332.hvala unapred
Ma ne moze napajanje ispod 400w?!?! I to neko firmirano napajanje od 400w ce raditi skoro uvek na maximumu,a to nije dobro,jer ni jedna komponenta koja non-stop radi na maximumu svojih mogucnosti nece dugo trajati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ako planiras da taj komp bude kod tebe bar jos neko vreme,vadi novcanik i kupuj neko jace napajanje(dobio si nekoliko odlicnih preporuka u prethodnoj temi)!!!
KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!!!
:: hvala svima na brzim odgovorima...jos jedno pitanje umesto tog JNC-a od 450W bih li moglo da izdrzi Coolermaster 350W neku od te dve VGA(3850 i 9600GSO).napajanje je iz elite 332.hvala unapred
:: Ja bi :: Ti b :: On b :: Ona b :: Oni b :: Ono b :: Mi bism :: Vi bist :: Oni b :: ..... :: :: `bem mu leba uzmi LC550GP. To je oko 40e. Di ces jeftnije od tog
Bas si uporan...Postavi jos jednom ovu temu malo je samo dva puta pitaiti isto pitanje iste ljude...Sta znas mozda ti se posreci pa treci put dobijes odgovor koji si zeleo...Treca sreca.
ma uzmi neki frontier 450w za 1000dinara i teraj...meni je radilo godinu dana non stop, pa sam ga penzionisao...isteralo je dosta jacu konfu od tvoje...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.