Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
Potrebno napajanje za konfiguraciju
STRANA 1 OD 1
gile23 Potrebno napajanje za konfiguraciju 28.08.2008. 22:25 T11670

status: user
broj poruka: 9121
Intel Q9450, P5Q-Pro, HD 4850 (mozda kasnije ubacim 4870) , 2GB HyperX 1066MHZ (kasnije cu dodati jos 2GB rama), 500GB WD Sata2 16MB, Pioneer 115D, samo mi fali napajanje, imajte u vidu i moguce modifikacije, kako biste ocenili konfiguraciju, dakle preporucite mi neko dobro a jeftino napajanje do 6000 din. Unapred hvala!!!

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Re: Potrebno napajanje za konfiguraciju 28.08.2008. 22:29 #68115

broj poruka: 5704
Bilo koji Chieftec CFT ~600W imas ih par za 80-ak eura pa biraj, svi imaju makar 2-4 raila...moze i OCz StealthXstream 600W

- A N G E L -

:: Intel Q9450, P5Q-Pro, HD 4850 (mozda kasnije ubacim 4870) , 2GB HyperX 1066MHZ (kasnije cu dodati jos 2GB rama), 500GB WD Sata2 16MB, Pioneer 115D, samo mi fali napajanje, imajte u vidu i moguce modifikacije, kako biste ocenili konfiguraciju, dakle preporucite mi neko dobro a jeftino napajanje do 6000 din. Unapred hvala!!
::
:: Pozdrav!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DaSickSyst Thermatake ToughPower 600W 28.08.2008. 23:36 #68124

broj poruka: 2909
Imas Thermatake ToughPower 600W za nekih 6000 din. Svakako bih ti pre preporucio TT nego li Chieftec ili OCZ.
Juce je burazer uzeo ovo napajanje i mogu ti reci da je odlicno i veoma tiho(sto je meni licno vrlo bitna stavka).

DaSickSystem

Dachman psu 29.08.2008. 02:55 #68151

broj poruka: 630
Sto se tice napajanja Thermaltake,Corsair ili OCZ,neko 600-700W i nema da te boli glava.
A sto se tice TT vs. Corsair ili OCZ hm... OCZ-ova Game X Stream serija je tisa od Toughpowera cak mislim i jaca...
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 29.08.2008. 09:47 #68166

broj poruka: 9121
Ok, hvala!!!

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DaSickSyst Re: psu 29.08.2008. 13:09 #68195

broj poruka: 2909
:: Sto se tice napajanja Thermaltake,Corsair ili OCZ,neko 600-700W i nema da te boli glava
:: A sto se tice TT vs. Corsair ili OCZ hm... OCZ-ova Game X Stream serija je tisa od Toughpowera cak mislim i jaca..
OCZ samo po sebi jeste dobro napajanje,ali je OCZ raskinuo ugovor sa Seasonic-om i Stealth napajanja vise ne pravi Seasonic i nemam pojma ko ih radi zato sto se sada pominju mnoga imena vezana za njih.Instalirao sam 3 OCZ napajanja dva su bila tiha dok je jedno bilo iznenadjujuce bucno.Tako da zavisi na koju verziju naidjes...Dok sa TT-om nema promasaja.
Mozda je bas iz tog razloga dijagram sa nivoom buke skinut sa zvanicnog sajta OCZ-a.Ovo se desilo vrlo brzo nakon sto su raskinuli ugovor sa Seasonicom...Deluje malo sumnjivo,zar ne?

Nisam jedini koji je primetio ovu promenu,ako hoces procitaj utiske korisnika na Newegg-u ima dosta ljudi koji su ovo primetili i zale se na buku,dok drugi pricaju(pisu) da je izuzetno tiho.

Jos jedna stvar.Na AMD sajtu OCZ StealthXStream 500W nije sertifikovano za 4850 karticu nego tek 600W,a TT (PurePower i ToughPower) ima sertifikat vec na 500W,a naravno i svako jace.
Ako bi birao izmedju TTa i Corsaira odlucio bih se za Corsair...Corsair je kao i OCZ nov na PSU trzistu i ulaze mnogo vise para ne bi li se probio na trzise i stvorio sebi ime medju uglednim prizvodjacima PSUa,i za sad mu odlicno ide.

DaSickSystem
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs