Ortak moje je isto tako prešao sa Viste i na XP i dešavalo mu se da se zakuca u sred rada i u potpuno različitim situacijama, dok pod Vistom sve normalno radi. Probaj novije drajvere za grafiku, ploču... a sta ti ja znam...
Znas kako je to u `ekoloskoj` drzavi: ove godine epidemija crevnih infekcija, prosle godine bakterijskog meningitisa, a prethodne `zarazna` zutica. Pa ko sta uhvati.
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
Ok, tvoj komp moze da pokrene dve viste, mozda bude problem do dva monitora ali ni to ne verujem, moze i graficka da ti pokrene dva monitora, dobro mis i tastaturu nisi trebao, mozda je ostala neka biblioteka ili neki ostatak od Vista-e pa te on zakuca vidi pokusaj to da izcackas, i tu moze da lezi problem, valjda ce ti jos neko nesto reci!!!
Ti baš ne čitaš šta čovek piše. Lepo je rekao da mu Vista radi ok, a da ga Xp zeza.
@2m4y proveriću sutra kući koju ortak ima ploču(njegov komp je kod mene i stoji u ćošku jer je bio na servisu zbog datog problema,a lik je u USA na stud. razmeni). Ja sad tipujem da ploča zeza. a sta ti ja znam...
:: 2m4Y, daj nam konfiguraciju mozda nije dovoljno mocna za Vistu :: :: Nadam se da ti i cela tvoja porodica (familija) nisu nista od toga pohvatali, odosmo u off topic!! :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.