Posto sam pre par dana kupio novi komp,interesuje me koliko mogu da dobijem za moj stari (realno) a on je: Asus M2N-E SLI Amd Athlon64 X2 6400+ Asus GeForce 8600 GTS WD 160 Gb 1 gb geil ddr2
Bojim se da sam izgubio trenutni pojam o vrednosti ovoga pa mi treba pomoc :). Hvala unapred. Pozdrav!
Koliko vredi ova konfiguracija, pitam za druga ne znam sve komponente u punom imenu, da ne bih otvarao novu temu!!!
8600GT 160GB hard disk ne znam koja je marka, nije neki trash 2GB DDR2 (667MHZ) Chieftec kuciste chipset je 945, ne znam koji tacno i procesor nije iz verzije Intel Core 2 Duo nego iz prve verzije dual, ne znam koji je procesor ali radi na 2,66GHZ (sad nov kosta negde oko 50 evra)
Izvinjavam se na nepotpunosti konfiguracije, ali otprilike koliko vredi?
:: Koliko vredi ova konfiguracija, pitam za druga ne znam sve komponente u punom imenu, da ne bih otvarao novu temu!! :: :: 8600G :: 160GB hard disk ne znam koja je marka, nije neki tras :: 2GB DDR2 (667MHZ :: Chieftec kucist :: chipset je 945, ne znam koji tacn :: i procesor nije iz verzije Intel Core 2 Duo nego iz prve verzije dual, ne znam koji je procesor ali radi na 2,66GHZ (sad nov kosta negde oko 50 evra :: :: Izvinjavam se na nepotpunosti konfiguracije, ali otprilike koliko vredi :: :: Pozdrav ::
Ajde momce javni se na pm ili hocukuci@gmail.com ako je jos uvek aktuelno.
zainteresovani
:: Koliko vredi ova konfiguracija, pitam za druga ne znam sve komponente u punom imenu, da ne bih otvarao novu temu!! :: :: 8600G :: 160GB hard disk ne znam koja je marka, nije neki tras :: 2GB DDR2 (667MHZ :: Chieftec kucist :: chipset je 945, ne znam koji tacn :: i procesor nije iz verzije Intel Core 2 Duo nego iz prve verzije dual, ne znam koji je procesor ali radi na 2,66GHZ (sad nov kosta negde oko 50 evra :: :: Izvinjavam se na nepotpunosti konfiguracije, ali otprilike koliko vredi :: :: Pozdrav ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.