Interesuje me da li je dobro slozeno? Da li za te te pare moze nesto bolje da se uzme? Da li vredi zameniti neku komponentu za bolju uz malu doplatu? Sve je podložno promeni sem ploče. Ploča mora biti ta iz razloga koje ne bih sada objasnjavao.
Intel Core2Duo E7200 Box, 2.53GHz, dualcore 95e Asus P5Q-E 115e 640GB Samsung Spinpoint T166 (HD642JJ), 16MB 70e 2 x 1GB DDR2 Kingston HyperX, PC1066 48e DVD+-RW Samsung SH-S203D/BEBE 21e Sapphire ATI 3870, 512MB DDR4, TV, DVI 115e ThermalTake Wing RS100 nowindow/black 28e LC Power 6550GP2, 550W ATX 2.0, 14cm fan 48e
Uzmi LC Power Silent Giant Green Power (LC6550GP) Napajanje, 550W, 14cm fan, 24pin - 53 €
Najbolje je u toj klasi. Ja ga imam i radi besprekorno. Jedva se cuje. Imas dve godine garancije. Najbolje je da ga uzmes kod Enrona (podzemni prolaz kod Vukovog spomenika). Oni su ovlasceni uvoznici.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Poslusacu te za napajanje, mala je razlika u ceni. U cemu je jos razlika?
:: Uzmi LC Power Silent Giant Green Power (LC6550GP :: Napajanje, 550W, 14cm fan, 24pin - 53 :: :: Najbolje je u toj klasi. Ja ga imam i radi besprekorno. Jedva se cuje. Imas dve godine garancije. Najbolje je da ga uzmes kod Enrona (podzemni prolaz kod Vukovog spomenika). Oni su ovlasceni uvoznici. :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: ::
Razlika u ceni je minimalna, a ja sam poslusao savet MACHINE i drugih koji kazu da je to najkvalitetnije uradjeno LC Power napajanje u srednjem rangu. Bolja su ona profi od 700W (Metatron serija), ali su i duplo skuplja. Posle tih preporuka, mnogi, ukljucijuci i mene, su kupili to napajanje i svi ga hvale.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Poslusacu te za napajanje, mala je razlika u ceni. U cemu je jos razlika :: :: :: :: Uzmi LC Power Silent Giant Green Power (LC6550GP :: :: Napajanje, 550W, 14cm fan, 24pin - 53 :: :: :: :: Najbolje je u toj klasi. Ja ga imam i radi besprekorno. Jedva se cuje. Imas dve godine garancije. Najbolje je da ga uzmes kod Enrona (podzemni prolaz kod Vukovog spomenika). Oni su ovlasceni uvoznici. :: :: :: :: Nightbird :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.