Treba mi za narednih god dana. Najzahtevnije stvari koje cu raditi su NFS i GTA vole bih da igram GTA 4 kad izadje za komp i Pro Street. potrebno mi je Raid 0, bar jedan firewire port,cooler za proc i hteo bih samo malo da ga klokujem. ram bar 2 giga, proc intel-ov, graficka ni slucajno agp,napajanje za to, sve sto vec imam je pioneer 112, pci zvucna Audigy 2, kuciste ako sam nesto zaboravio da kazem javi mi ovde hvala unapred
Da si rekao 550 evra onda bi za te pare mogao da slopis masinu koja ce biti u stanju da radi sve sto si napisao.
Posto trenutno jedan evro vredi oko 1,55 dolara to znaci da je tih 550 dolara tacno 354 evra.
Odnosno za te pare nema sanse da sklopis racunar koji bi terao igrice koje si naveo a kada izadje GTA 4 za PC pozeleo bi da si imao barem 1000 dolara za kompjuter.
Mozda i gresim samo ako su cene kompjuterskih komponenti tamo gde kupujes mnogo nize nego nego sto ja znam.
Nemam pojma koliko ce biti zahtevan gta 4 a za Pro Street: Here are the Official System Requirements for the game:
OS - Windows XP/Vista (FAT16 and FAT32 File Systems are not supported by Digital Delivery) Processor – 2.8GHz or faster (Windows Vista requires 3.0 GHz) Memory – 512 MB RAM (Windows Vista requires 1 GB RAM) Hard Drive – 8.1 GB (16 GB required for Digital Delivery) DVD Drive - 8 SPEED (not required for Digital Delivery) Video Card – 128 MB with Pixel Shader 2.0 (AGP and PCIe only)* Sound Card - DirectX 9.0c compatible DirectX - Version 9.0c
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.