Nista spektakularno, sve zavisi od tvojih potreba, ne ocekuj da ces moci da poteras na njoj neke novije igre a da normalno rade, ako ti treba office varijanta onda ok.
:: -Inetl Pentium Dual Core 214 :: -1 Gb DDR2-66 :: -Intel 94 :: -Radeon HD 2400 PRO 256M :: -HDD 160 gb 72008 MB SATA I :: -dvd +/- rw black 18 :: -56x fax mode :: -15-in1 card reader interna :: -MidiTower 350 :: -opticki mis, tastatur :: -garancija 12 meseca :: :: cena 20500din. u metrou
Samo da je grafika 2600 Pro 256MB DDR3 umesto 2400 Pro, bio bi to lep kucni racunar. Doduse, i sa 2600 Pro igrao bi sve novije igre na 1024x768, dakle neki monitor od 15 ili 17 inca za lep prikaz.
Ne salim se.
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
A sta bi mi vi preporucili za te pare? Nemojte da se smejete ali trenutno imam ovu mahinu 448sd ram ge force 2 mx400 32mb 40gb ploca jbg, neka qdi intel 1.1gh dvd rw pionir flopi :) monitor imam lg L1918s ko zna i zvucna kakva je jbg, kupljena je pocetkom 2002god. koliko to vredi bez monitor? Nisam zahtevan korisnik, pes 6, cs, wow, war, i tome slicno.
Ti ili nećeš da `bacaš` pare na komp, ili si poštena `beda i sirotinja`. Ako si ovo drugo, reci koliko novca bi da uložiš u novo i dobićeš pomoć u vidu predloga za kupovinu. Da sam na tvom mestu, sigurno ne bih bacao 20000 na neproverene stvari sumljivog kvaliteta. Baš iz razloga što je reč o vrlo ograničenom budžetu. Što se tiče stare konfiguracije - iskreno, ne znam koliko bi mogao dobiti za nju. Pogledaj oglase, pa će ti se samo reći.
J&W JW-RS780UVD-AM2+ ili ASUS M3A-H/HDMI ploca sa integrisanom graf. oko 65e su obe AMD X2 5000+ oko 47e 2GB Kingstone DDR2 na 800MHz 30e DVDRW LiteOn20A1x/Samsung S203x 21e HDD WD 250GB 40e Modem (ako ti treba uopste) 10e Kuciste sa napajanjem od `520W`: Linkworld 323-20UA 520W 26e Mis i tastatura Gigabyte 7e (best buy za te pare,ima nekoliko modela) Sve to ukupno kosta oko 240-250e (iliti oko 19000 dinara) a neuporedivo je bolje od ovog kompa iz metroa.
Konkretno, ja sam vise za ovu ASUS plocu, cisto zato sto je full ATX dok ova J&W ima zasebnu memoriju za integrisanu grafiku na samoj ploci ali je microATX. Slican komp sam sklopio skoro jednom prijatelju i za sad je extra zadovoljan. Naravno, na bitne komponente se dobija garancija od 3 godine, sto nije zanemarljivo.
:: A sta bi mi vi preporucili za te pare :: Nemojte da se smejete ali trenutno imam ovu mahin :: 448sd ra :: ge force 2 mx400 32m :: 40g :: ploca jbg, neka qd :: intel 1.1g :: dvd rw pioni :: flopi : :: monitor imam lg L1918 :: ko zna i zvucna kakva je :: jbg, kupljena je pocetkom 2002god. koliko to vredi bez monitor :: Nisam zahtevan korisnik, pes 6, cs, wow, war, i tome slicno :: :: :: ::
mozes da iskombinujes i neku jeftiniju plocu, od 40tak eura (nesto tipa Asus M2N od 45e) i izbacis modem od 10e, dodas 10-15e i uzmes fino ATI 3650 ili nesto slicno.. mada ako nisi bas zahtevan gejmer, i ove integrisane ce odraditi posao vise nego dobro.
:: J&W JW-RS780UVD-AM2+ ili ASUS M3A-H/HDMI ploca sa integrisanom graf. oko 65e su ob :: AMD X2 5000+ oko 47 :: 2GB Kingstone DDR2 na 800MHz 30 :: DVDRW LiteOn20A1x/Samsung S203x 21 :: HDD WD 250GB 40 :: Modem (ako ti treba uopste) 10 :: Kuciste sa napajanjem od `520W`: Linkworld 323-20UA 520W 26 :: Mis i tastatura Gigabyte 7e (best buy za te pare,ima nekoliko modela :: Sve to ukupno kosta oko 240-250e (iliti oko 19000 dinara) a neuporedivo je bolje od ovog kompa iz metroa :: :: Konkretno, ja sam vise za ovu ASUS plocu, cisto zato sto je full ATX dok ova J&W ima zasebnu memoriju za integrisanu grafiku na samoj ploci ali je microATX. Slican komp sam sklopio skoro jednom prijatelju i za sad je extra zadovoljan :: Naravno, na bitne komponente se dobija garancija od 3 godine, sto nije zanemarljivo
Mislim da ti je XXXL dao odlican predlog,sasvim bi se slozio sa njime. Niposto taj krsh iz Metroa! Pozdrav.
CPU: Athlon X2 4800+ __________________________________ 45-50 e Ploca: Biostar TA780G M2+ ______________________________ 55-60 e Memorija: Transcend 2GB DDR2 800 MHz ___________________ 30 e Hard disk: HD WD Caviar SATA II 250GB ____________________ 40 e Optika: DVD RW _______________________________________ 20-25 e Napajanje 400W + kuciste _______________________________ 30-40 e
Ukupno 230-250 jevreja. Racunar je sasvim solidan (VEOMA dobra integrisana grafika na ploci, u rangu 1600 Pro), a kada prikupis love kupis grafiku ATI 3650 (na ploci ima poseban PCI E slot za graficku) za 40-50 jevreja i postaje - odlicna masina.
P.S. Vidim da je Extralardz predlozio nesto slicno.
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
Ovako imam para da kupim dobar komp ali sam stipsa, jbg pirocanac :) Ne bacaju mi se pare za nesto sto mi ne treba, nisam zahtevan korisnik, ne igram mnogo igrice (nemam vreme) niti mi treba za neke zahtevne programe. ovaj trenutno koristim za knjigovodstvo i necu ga prodajem samo onako pitam za cenu. Nov komp mi treba zato sto ovaj ne smem nigde da nosim i radim sta hocu jer mi treba zbog posla, pa bi kupio drugu masinu za PES6 WOW, i jos neke igrice ne toliko zahtevne, i da ga mogu nosim gde pozelim....zato necu da bacam puno para, sto se mene tice kupio bih i neku polovnu masinu. zato sam reko 20000din mada i to mi je mnogo za moje potrebe verovatno :)
Sta bre konfiguracija ne valja,Sta ovi misle da je AMD bolji sto se tice procesora,Ono sto Intel moze da potera AMD moze da sanja ovaj tvoj procesor je jaci os AMD 4000+neka bude na koju oce MHZ.Intel Pentium je ZAKON.Pa i cena mu govori ko je bolji. Na primer moja stara konfiguracija je bila: Intel Pentium 800Mhz Radeon 9250 128mb 128bit magistrala HDD 40GB MAxtor P6VAP-A+ ploca Zamislite ja sam na ovom Kompjuteru igrao do pre nekih tri meseca igrao bez problema: Fifa 08,NFS Most wanted,Princ of Persia sva tri dela,Uber Soldier, Top Spin i mnoge druge igre koje zahtevaju masinu na 1.5Ghz minimum,pa vi vidite.Dok je moj drug sa AMD na 1.5mhz jedva igrao ove igre.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.