mozda je malo manje, ja sam zaokruzivao na vece brojeve... Ako ces da se igras, mnogo ti je bitnija jaca graficka nego nadrkani proc...ovaj E2180 ces bez problema dici do nekih 3.0GHz...preko toga trebace ti bolje hladjenje...kuciste, ako ne nadjes ovo bez napajanja, nadji neko slicno...samo gledaj da ima mesto za 12cm ventilator napred i pozadi i nikako ne uzimaj kineska sranja sa ziljavim napajanjem jer ti nije nuzda...
@Saske: Mudro zboriš. Ovo što si ti naveo je dosta bolja konfiguracija za igre. Problem je jedino ako čovek neće da overklokuje...
Inače, par izmena i sve će biti OK: Umesto DVD Samsung SH-S182D neka bude SH-S203, i umesto Kingsotn HiperX 1066MHz 2x1GB bolje da stavi Transcend 3x1GB ili 2x2GB @ 800 MHz.
pa dobro...sto se tice tog DVD-a, ne znam...znam da su nekog samsunga do jaja nafalili, al nisam siguran kojeg...a memorija, ako ce da klokuje bolje da uzme 1066MHz jer onda ima dovoljno lufta i ne mora da se cima sa multiplajerima...i mislim da je 2GB sasvim dovoljno za igranje u narednih godinu dana...
...za taj monitor...uzmi barem 9600gt , ako ne i nesto jace(odnosi se na prvobitnu 9600gso) ...na http://www.guru3d.com/article/geforce-9600-gso-386-mb-review-point-of-view/ imas test ove kartice...Overklokovana ce ti jos i raditi ,ali ja bih uzeo nesto jace ...inace je kartica moj favorit za rezolucije do 1280x1024 ...cini mi se da ce ti trebati barem 500w za ovu makinu,a mozda i ne... Ovo sto ti je saske predlozio nije lose ,cak mozda i bolja solucija ,ali uzmi neku drugu (jeftiniju) plocu...ova je odlicna ali do fsb 300 ce te doterati i integruse danas (2180 ima mnozilac 10) tako da ako ides na tu varijantu sa jakom grafickom i velikim monitorom (ispravno sa gejmerskog stanovista),stedi na ostalom ...ni memorija ti nece trebati nesto jaca od 800 (i to je mnogo) ...Posto mozes da stedis probaj sa starom dobrom P5b plocom koja tera fsb do negde 450 sto ce ti uz prvobitni procesor(e7200) biti dovoljno do preko 4 Ghz ,ako uopste moze da tera toliko...graficku uzmi 4850 i taj monitor ...ova ploca ima problema sa postavljanjem raid-a tako da ako ti ovo treba zaobidji je...Ploca inace kosta oko 4000din,pa kolika je razlika izmedju 7200 i 2180 toliko je i p5b i dfi lanpaty(itd)...`Ajd u zdravlje! ....................................................................................... proc Mos Technology 6510@0.985Mhz Mem 64Kb graphics Mos Technology VIC-II 16 colours! 8 hardware sprites! sound SID 1541 floppy drive 180Kb
Razmisli malo o tom CM Elite 332, nema to veze sa CM. To je jedna pa recimo simpaticna mesavina PVC-a i najobicnijeg `PLEKA`. Napajanje je Thermal Master znaci nije CM.
Moje licno misljenje da mngogo bolje izgleda na slikama nego uzivo, uostalom jedan post sam posvetio njemu samo malo potrazi ovde na forumu sekcija koja je za kucista.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.