2x512MB Micron DualChannel-128bit DDR-333 ECC moduli, USA
ExtendedServer PSU LiteOn 560W PS-5551-1F
Da li bi integrisana grafika: ATi Rage XL 8MB 6ns PCI veza (oslabljeni ATi Rage Pro) mogla da u realnom vremenu vuce sledece sa max. parametrima kvaliteta:
VID-PIC: DVD (MPEG-2), DivX(MPEG-4), XviD, MOV/AVI
2D/3D: Catia, Autodesk AutoCAD/Mechanical Desktop
naravno, novije verzije programa, bez upotrebe 3D renderinga...
Grafika je jedini bottleneck, dakle, da li bi to sve radilo glatko i kako treba???
Da je bar 2 x 1GB RAM-a. Imam Intel Xeon sa Nocona jeygrom na poslu na 3.2 GHz i nisam nešto impresionran. Ta dva mentola sa 2 MB keša su verovatno druga stvar. Ali obavezno još RAM-a. I pun mi je da ti ne kažem šta MAtrox kartica ovde na poslu, naročito Matrox-a G400 i G550. OpenGL = nula. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Generalno cela Matrox Gxx serija ima probleme sa bilo čip za šta je potrebna bilo kakva akceleracija. Desktop menagement je odrađen OK. Nemoj GXX please. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
da sažvaće sve formate bez problema, bar koliko se ja sećam. Odavno se nisam zezao sa tom generacijom grafika. Probaj, 99% sam siguran da će da fercera.
moze li mi neko za avgust nabaviti PCI (ne PCIe i ne AGP) grafiku 128bit sa bar 64MB DDR po mogustvu AIW ili ViVo (ATi, nVidia, Matrox). Onaj LJubisa je lud jer trazi za R9200/FX5200 100e. A realno vrede 4x manje. Dakle, polovno ali ocuvano, neka mi sibne na mig@verat.net bicu mu veoma zahvalan. Sve najbolje!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.