Sta ovo znaci?!? Varijanta broj 1 (logicnija): Ako sve kupujes 30% jeftinije, onda je trebalo da napises komp za 780e...
Varijanta broj 2: Ako imas 460e, a kad se doda 30% na to > 600e, predlog OCz-a ti ne odgovara jer se ne uklapa u tvoj budzet, jer nedostaju HDD i opticki uredjaji (pod uslovom da pod `komp` podrazumevas kuciste i u ono sto se nalazi u njemu).
Pod pretpostavkom da ces komp koristiti za igre, OCz-ov predlog je dobar, osim sto bih ja razmislio o drugom napajanju (iako je i OCZ dobro i ukoliko bas njega hoces, mozes da uzmes i GameXStream 600W koje kosta 81e, ima 6 sata konektora za razliku od 3 kod StealthXStream-a od 600W i ima LED ventilator) i eventualno ploci DFI LP DK P45 T2RS (koja je i skuplja 20e).
P.S.: Kompatibilno napajanje meni ne znaci mnogo, bitno je da ti navede konkretno koje je to napajanje...
:: Nemam ali sve kupujem 20-30% jeftinije!! :: :: Pozdrav!! ::
Da hard sam zaboravio.. Monitor to i ne racunam, Q6600 + 4870 + Monitor ne moze za te pare.
Ovo sto si ti naveo je ok tj. to sam i ja napisao samo se zameni 8800GT sa 4870 :) Ako mozes to da uzmes za te pare ti uzmi. Jedino nemoj da kompatibilno napajanje bude neki KME ili nesto slicno, tu obrati paznju.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.