Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
Da li nesto treba da se menja?
STRANA 1 OD 1
skycould Da li nesto treba da se menja? 05.07.2008. 14:15 T10808

status: user
broj poruka: 248
Uzeo sam sledece komponente, prosao sam veoma jeftino pa sam zato pristao. Da li sam se zeznuo i da li bi nesto trebalo menjati?

MB Asus P5K
CPU Intel Core 2 Duo E7200
VGA GeForce 9600GT Palit 512MB
RAM 2 x 1024/800 Apacer
HDD WD Sa2 320GB
DVR Pioneer DVR-215 Sata
Kuciste CM Elite 332 420W
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Panta019 Napajanje na ivici 05.07.2008. 14:30 #61634

broj poruka: 1583
Napajanje od Cooler Master od 420W je na granici za tu konfiguraciju. Moze da radi ali da se ja pitam uzeo bih 550W Cooler Master ili Chieftec ili Corsair ili LC Power.

XXXL :) 05.07.2008. 14:53 #61636

broj poruka: 537
Napajanje je kul osim ako nije onaj Thermal Master ili kako vec bese koji guraju u taj elite . Od svega ovoga, ja bi zamenio taj Pioneer DVD RW jer je vrlo kvarljiva roba, ko sladoled na suncu :) za 3 meseca, promenio sam 212D, pa jos jedan 212D pa onda 215ticu i sva tri su crkla a da nisu narezali ni po pet diskova. I to riknu interesantno, narezes sa njime DVD ali on sam ne moze da ga procita :) i posle kaze neko da `svoje ne smrdi`, izgleda da to nije slucaj sa Pioneerom. 4ta sreca pa ga menjam za lite on koji oduvek radi besprekorno.
gile23 ... 05.07.2008. 14:55 #61637

broj poruka: 9121
Hard od 500GB, quad core i 4gb rama!!!

Pozdrav

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pufi re 05.07.2008. 14:58 #61638

broj poruka: 2196

U al si pametan,sta ce mu to kada ce i ovo EXTRA da vrsi posao

A sto se tice rezaca sve zavisi od serije do serije

BIOSTAR THE WAY OF LIFE
SkyFire Ovako... 05.07.2008. 16:24 #61640

broj poruka: 18472
Ako ti nije Overclockovana masina napajanje ce da izdrzi mada jeste na gornjoj granici...Jedino to bi mogao da menjas...Neki Corsair HX520w i sl...

Intel KICK-ASS,ATI Is The Law - (May the force be with you) - Red is The Power!
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049

MACHINE P5K??? 05.07.2008. 21:02 #61675

broj poruka: 5704
Koji, najbolje Deluxe/Premium ili Pro model. Sve ostalo je OK. Bez brige ta masina u peak-u( @full load) nece nikada preci 400W. Taj CPU trosi teorijski svega 65W sto ce reci nekih 50W real...sve ce to fino sljakati iako je ThermalMaster (i ranije je CM isto brandirao i lepio svoje tikete), sve to dolazi iz jedne fabrike kao za Codegen, Chieftec nize klase...

- A N G E L -

SkyFire Re: P5K??? 05.07.2008. 21:39 #61686

broj poruka: 18472
Bolje je da ljulja nego da zulja! Covek je vec kupio konfiguraciju tako da jedino sto mu treba kvalitetnije je srce a to je napajanje...To napajanje koje on ima je nize klase i ja se nikad nebi zezao da na solidnu masinicu sa nekim solidnim komponentama stavim napajanje na koje ne mozes da se oslonis...Pad napona,je nesto sto najvise ubija CPU a i ostale komponente...Sad ima jeftino da uzme kvalitetna napajanja i ne vidim razlog ako moze zasto bi ostao na ovom...Moje licno misljenje...

Intel KICK-ASS,ATI Is The Law - (May the force be with you) - Red is The Power!
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049

:: Koji, najbolje Deluxe/Premium ili Pro model. Sve ostalo je OK. Bez brige ta masina u peak-u( @full load) nece nikada preci 400W. Taj CPU trosi teorijski svega 65W sto ce reci nekih 50W real...sve ce to fino sljakati iako je ThermalMaster (i ranije je CM isto brandirao i lepio svoje tikete), sve to dolazi iz jedne fabrike kao za Codegen, Chieftec nize klase..
::
:: - A N G E L -
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs