tesko da ce neko dati 120-130 evra za ove komponente jer za te iste pare moze da nadje znatno bolje i novije,npr.4x 512 kingston ddr2 667>=2x1gb kingston 800.
Ja bi ti platio to da nosiš. Platio bi ti i prevoz širom Srbije. Ta ploča - `#$&%/`#&`&&/(&!!#` !!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Da stvarno de si nasao ovo govno od ploce,imao jedan moj drug,kad pustis CRYSIS na njoj,posle jedno pola sata,pregreje se chip i komp zablokira i onda moras da ga restartujes,onda je na moj predlog uzeo BIOSTAR TF560A2+ i eno ga ne skida se sa kompa
Shta da se radi ljudi, takva je kakva je...i ploca i komponente.. naravno da ima bolje i gore.. i da pitam koliko se ceni da neko drugi ih nosi, ne ja da kupim.. Hvala...
Ako vec uzimas plocu uzmi sa AMD chipsetom ,provereno radi brze i bolje se overclokuje.Postoji x dokaza o tome na net-u .Sad vam je pravilo za AMD procesore isto kao za Intel ,Intelovi procesori najbolje rade sa Intel chipsetom.
Ako vec uzimas plocu uzmi sa AMD chipsetom ,provereno radi brze i bolje se overclokuje.Postoji x dokaza o tome na net-u .Sad vam je pravilo za AMD procesore isto kao za Intel ,Intelovi procesori najbolje rade sa Intel chipsetom.
Broj postavljenih tema: 60356. Broj poslatih odgovora: 647022. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.