Pa takve su cene ako mislis na ploce, a ako mislis na celu konfiguraciju isto pogledaj `komponente` ovde na sajtu, na jednom mestu verovatno bi izaslo 10-20e vise nego da se odvojeno kupuje.
Moze da uzme i DFI Blood Iron ili asus P5K isto kostaju ko ova Gigabyte.A za graficku moze i Palit 9600GSO sonic dosta je jeftinija od 9600GT sonic ali moze dosta da se klokuje pa da im performanse budu blizu.To bi taman onda bilo i manje od 500E.
:: BEZI OD GIGABYTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :: :: UZIMI BIOSTAR,BESTBUY KOMPONENT :: :: I BOLJE UZMI NEKO AMD UMESTO INTELA NEKI X3 PHENON ILI X2 ATHLO
Za gigabyte se slazem, ali ovo sa Intel vs. AMD je glupost..
Ja imam gigabyte plocu,graficku i napajanje, i nikad se nista nije pravilo problem tako da kupi gigabyte slobodno. Sve klokovano do granice moguceg. (naravno)
:: :: :: :: BEZI OD GIGABYTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :: :: UZIMI BIOSTAR,BESTBUY KOMPONENT :: :: I BOLJE UZMI NEKO AMD UMESTO INTELA NEKI X3 PHENON ILI X2 ATHLON
GA P35-DS3 je bolja ploca od P5K u svakom pogledu. Imam GA plocu i prezadovoljan sam.I u zadnjih par meseci sam skolpio petnaestak racunara sa GA plocama i ni jedna se nije pokvarila niti su ljudi imali bilo kakvih problema.U ovo racunam i Intel i AMD konfiguracije.Tako da mislim da je vreme da prestanemo sa lupanjem gluposti o GA plocama.A te price: reko mi je neko kome je reko neko ko je cuo od nekog da je neko imao problema sa GA plocama...Neka neko kaze konkretno zasto ne uzimati GA a ne samo cuo sam od nekog da...Gde su te tolike ploca sa tlikim defektima i kvarovima???Kako ne naleteh ni na jednu takvu plocu???Zasto moja P965-DS3 radi sa E6600@3.6GHz vec nedelju dana po ovoj vreucini bez gasenja???Ako je toliko losa trebalo je da se pokvari 100x do sad...Imam je vise od godinu dana zasto ne crkava a mucim je visednevnim renderom,ko god zna o cemu pricam znace da je to najvece mucenje ploce,CPUa i memorije...
Stvar da Gigabyte ne valjda je previse generalizovana i tu se licno ne slazem. Ali ne mislim da je P35-DS3 bolja od P5K ploce, na ovo gledam iz nekog ugla gde su ostvareni mnogi dobri rezultati sa upravno P5K plocom, ja bi licno nju uzeo radje nego pomenutog GB-a.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.