Za sta sluzi komp ? Ako mozes ti skrpi jos 1GB memare u svakom slucaju, ne znam posto je taj Geil. Ali mozes komotno i memoriju na 667MHz da uzmes, za 30e bi mogao da uklopis 2GB. A takodje ce neko vec da predlozi nesto drugo za karticu posto mislim da ima boljih resenja, mada ona sad kosta oko 60e ? Ne znam tacno taj segment..ali za RAM ako mozes izvuci 2GB.
...tih 512 mb nije ddr2 memorija ,u tom slucju koliko god da kosta bezi od nje ,a ako je ddr3 onda nije lose,za neko pocetno resenje ako mislish da se igrash za druge stvari i nije toliko bitno...`Ajd u zdravlje! ....................................................................................... proc Mos Technology 6510@0.985Mhz Mem 64Kb graphics Mos Technology VIC-II 16 colours! 8 hardware sprites! sound SID 1541 floppy drive 180Kb
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.