Vidi samo jos malo memorije stavi, probaj da nadjes 2x2gb u dual channelu Geil isplati se a graficka nije losa mada iz iskustva nekih mojih ortaka nekima je 8600gt umela da rikne ja mislim da je ASUS a za MSI neznam necu da baxsuziram ali da znas da ima i toga. Malo me svrbi to sto je fabricki overclocovana. Mozda bi mogao da uzmes malo jace napajanje.
Dobri su ti AMDx2 procesori ,stabilni i ne greju se puno.Ali ne znam sta ce ti Nvidia chipset ,kad je dokazano da AMD procesori trenutno rade brze sa njihovim chipsetom 690 g ,780 g.Mislim cak da je i overclock bolji sa AMD chipsetom.Znaci preporuka ploca sa AMD chipsetom.
Memorije vise NE TREBA. Besmisleno je stavljati vise od 2GB uz taj procesor. Stavis 2GB i budes zadovoljan, dodas jos 2GB, kad ono - isto.
Dakle: CPU: Athlon X2 4200+ ploca: Biostar TF560 A2+ ili Biostar TA780G M2+ memorija: Transcend/RC/Kingmax 2x1GB DDR2 800 MHz grafika: ATI HD 3650 256MB DDR3 (znatno vise daje za ulozene pare od Nvidia-e)
ostalo po zelji
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
Da nisi ti tvoji ortaci pokušavali da 8600GT preko HDTV adaptera koji dolazi uz nju činčem povežu na TV?
Evo covek zna kako se unistavaju 8600GT kartice, sala.
MSI plocu pokusaj da obidjes u sirokom luku, bolje uzmi nekog Asusa ili neku GA plocu. Memorije ti je sasvim dovoljno 2GB, uostalom to ti je vec receno. U svakom slucaju moze da prodje.
Memorije uvek treba jer posle kad se proizvodjaci presaltaju na drugi slot a nasi lepo nasviraju cenu onda ce biti ko sad sa ddr-om i plus mozda je windowsu i nekim igrama dovoljna 2gb ali ustreba i onih drugih 2 kad-tad. Ja to pricam iz iskustva. Ako ces samo da se igras onda uzmi samo 2.
Sve ostalo sve slazem sa vama a za Vaskeva predlazem da foru sa HDTV adapterom sam proba tako ce biti najsigurniji. :))))))
O da jos nesto ATI graficku ne bih uzeo ni pod razno.
Posto radim u servisu i prodavnici racunara od oktobra meseca 2007 godine sklopio sam do sada oko 400 konfiguracija, musterije se najcesce odlucuju za nvidia grafike (za ovih 400 racunara bila je samo jedna ATI). Hteo sam da uzmem Intel masinu al nema se para jel bi za neku klasiku u startu ploca i procesor bili skuplji za 100 eura, a trebalo mi je sto pre da przim neke igrice koje nisam mogao na mom celeronu 1.7 koji sam platio 1000 eur-a :). Nisam neki maher za IT tehnologiju jer pre oktobra meseca sam bio 10 godina u nekom drugom poslu pa sam samo sa strane cackao oko IT, sad ucimo i napredujemo.
Vise puta provereno da ATI HD 3650 256MB DDR3 ima najbolji odnos cena/performanse za kartice cene ispod 80 jevreja.
Racunare u 98% slucajeva kupuju ljudi koji nemaju veze sta je sta, vec napamet biraju. Na zalost, kada kazes `Đi Fors` - kartica je vec prodata. Pa makar bila 8500 ili 8600 GT, za kojima ne bih ni pijan poigrao.
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
Potpuno tacno, kupci u Srbiji su vecinom potpuno neinformisani. Uzmi ATI HD 3650 DDR3 ili izdvoj jos para, pa uzmi 8800GS, tj. 9600GSO.
:: Vise puta provereno da ATI HD 3650 256MB DDR3 ima najbolji odnos cena/performanse za kartice cene ispod 80 jevreja :: :: Racunare u 98% slucajeva kupuju ljudi koji nemaju veze sta je sta, vec napamet biraju. Na zalost, kada kazes `Đi Fors` - kartica je vec prodata. Pa makar bila 8500 ili 8600 GT, za kojima ne bih ni pijan poigrao :: :: :: У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.