danas sam nasao masinu za svoje potrebe sledece konfiguracije : maticna : giigbyte g1-56 ms procesor : amd athlon 5000 + graficka :8600 gt ram: 2 gb ddr2 800 mhz dual chanel sony dvd rw ans kuciste 500 w
cena svega ovog je 34 660 dinara moje pitanje dal je ovo ok za ovu cenu i dali je konfiguracija ok ili joj nesto fali ?
Maticnu Bistar zaobidji. T-Series ploce su , istina, bolje od NF, ali pojavljuju se reklamacije, sto mi nije bila namera kada sam poceo sa njihovom prodajom. Cak su i za 4 neispravne totalno iz Te*ix-a rekli da su ispravne i samo vratili, kao da nisam nadogradio BIOS, ali ja sm to bio uradio, a oni mi poslali drugu plocu, a ja, eto, idiot nisam to znao. Znaci ASUS ili MSI. Gigabyte pocni zaobilaziti. Sve je losiji posle P965. MSi se nece klokovati toliko, ali je zato stabilniji. Moja ti je preporuka J&W, jer su se pokazale, za sada, stabilnijim od ostalih, a dosta su jeftinije. Umesto Seagate-a uzmi WD. Manje reklamacija, stabilniji, ali vise se cuje. Graficka Palit 9600 GSO Sonic 384MB 85.32 eura ili 768MB 110 eura. Dodaj jos 5 eura i uzmi E8200. Ili AMD 4800+ 46 eura Maticna Biostar TF 560 A2+ 48.52 eura ( Biostar radi kako treba samo sa AMD-om i tu je kraj).
sve je dobro samo uzmi neko bolje napajanje i kupi graficku asus 9600gt malo je skuplja ali je mnogo bolja od ove.Ja imam 8600gt i planiram da je prodam i kupim 9600gt.Veruj mi neces se kajati
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.