MSI 865PE Neo2-V Intel Pentium 2.4GHz 400FSB 512kb L2 2x256+512MB DDR 400MHz TNT2 Zainteresovan sam da ovo prodam u kompletu ili u delovima,pa me zanima koliko kosta...Naravno,sve je full ispravno... Thanx Nemo
:: MSI 865PE Neo2- :: Intel Pentium 2.4GHz 400FSB 512kb L :: 2x256+512MB DDR 400MH :: TNT2 :: Zainteresovan sam da ovo prodam u kompletu ili u delovima,pa me zanima koliko kosta...Naravno,sve je full ispravno.. :: Than :: Nemo :: ::
Da nije to malo premalo,s obzirom da je samo procesor oko 30 evra i da su memorije isto toliko,a da ne spominjem plocu?Doduse, `graficka` i jeste kao poklonce uz sve ovo...:) Nemo
Kakvi ste vi to likovi kada ovo mozete da nazovete `pomocni racunar`... Ok,ako neko ima da mi pokloni 500 evrica za komp,ja necu da se ljutim...Najveca je fora sto ne igram igrice i ne bavim se 3D animacijom,pa mi jaca masina za sad i ne treba...Treba ce mi za neke simulacije iz radio i nuklearne hemije,ali sta sad...Jbg,nemam bolje,niti imam kintu za bolje...Znam sta koliko kosta od novih stvari i sta je dobro,odnosto super,a da pripada srednjoj klasi,ali jbg,kad ni za to nemam kintu... Nemo
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.