Dosao iz Svedske,potpuno ispravan,ocuvan,bateriju nisam probao na duze,recimo nekih 1h sam ga koristio na batt i nije otisla ni do pola,ima par mrtvih piksela,par ogrebotinica,nista strasno.Koriscen godinu i nesto i nema pisanu garanciju.Gledam po netu se prodaju lapovi 15tice sa smesnom konfiguracijom za 300E itd.hvala za info
da ali nemaju mrtve pixele sto je bar za mene ogroman nedostatak
Ajd uzdravlje :)
:: Dosao iz Svedske,potpuno ispravan,ocuvan,bateriju nisam probao na duze,recimo nekih 1h sam ga koristio na batt i nije otisla ni do pola,ima par mrtvih piksela,par ogrebotinica,nista strasno.Koriscen godinu i nesto i nema pisanu garanciju.Gledam po netu se prodaju lapovi 15tice sa smesnom konfiguracijom za 300E itd.hvala za inf :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.